Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intrakat: Πάνω από 1,1 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο - Δυναμική είσοδος στην αγορά των ΑΠΕ

Intrakat: Πάνω από 1,1 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο - Δυναμική είσοδος στην αγορά των ΑΠΕ
Κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2021
Σχετικά Άρθρα
Για σταθερά ανοδική πορεία της Intrakat την τελευταία 20ετία, έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πέτρος Σουρέτης, κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η εταιρεία παρουσιάζει έντονο αποτύπωμα σε ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοποίησης με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Συνεχίζοντας ο κ. Σουρέτης ανέφερε ότι σήμερα η Intrakat:
  • Έχει ενισχύσει την κεφαλαιακή της δομή με 51 εκατ. ευρώ, με τα ίδια κεφάλαια της να ανέρχονται σε 100 εκατ. ευρώ, ενώ διεύρυνε τη μετοχική της βάση με την είσοδο θεσμικών επενδυτών
  • Διαθέτει ισχυρό ανεκτέλεστο μεγαλύτερο του 1,1 δισ. ευρώ
  • Έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά των ΑΠΕ με ισχυρό χαρτοφυλάκιο ώριμων έργων
  • Έχει προς υπογραφή σημαντικά νέα έργα όπως το ΣΔΙΤ Καλαμάτα-Πύλος (40%), προϋπολογισμού 251,8 εκατ. ευρώ, την επέκταση της Λεωφ. Κύμης, Αττική Οδός, (25%), προϋπολογισμού 303 εκατ. ευρώ, το ΣΔΙΤ ΒΟΑΚ (25%), προϋπολογισμού 192,5 εκατ. ευρώ, Έργα ΔΕΔΔΗΕ, προϋπολογισμού 154,7 εκατ. ευρώ και τα έργα Fraport EASA, προϋπολογισμού 91 εκατ. ευρώ.
  • Διαθέτει σύγχρονες διοικητικές και λειτουργικές δομές με σαφείς στόχους βιώσιμης ανάπτυξης έως το 2030.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σουρέτης δήλωσε: «Φέτος η ήδη καθαρά διαφαινόμενη αναπτυξιακή δυναμική, θα καταγραφεί στα θετικά αποτελέσματά μας. Η νέα κατασκευαστική αγορά όπως έχει διαμορφωθεί, τα σωστά χρηματοδοτικά εργαλεία, οι καινοτόμες τεχνολογικές πρακτικές, η επέκταση των δραστηριοτήτων μας και το ισχυρό management της εταιρείας μας, έχουν κάνει την Intrakat παντοδύναμη και έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->