Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου στο πλαίσιο του Pride

Θεσσαλονίκη: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου στο πλαίσιο του Pride
Η πόλη που εξέθρεψε κινήματα, καινοτόμες ιδέες και πρωτοπορία φυσικά και δεν μπορεί παρά να είναι ανοιχτόμυαλη και να προχωράει διαρκώς μπροστά" δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
Drag queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου, κατά τη διάρκεια δράσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου "Thessaloniki Pride, στο χώρο της ActionAid Hellas Youth, στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το "Thessaloniki Pride" με το σχόλιο "ένα παραμυθάκι ακόμα κυρία" και hastag "τα παιδιά είναι το μέλλον", μικρά παιδιά κάθονται μπροστά από την πολύχρωμη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ακούν παραμύθια τα οποία διαβάζουν δύο Drag Queens.
Να τονίσουμε ότι η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 23 Ιουνίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 10ο Thessaloniki Pride ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25/6 με την "Παρέλαση Υπερηφάνειας" στο κέντρο της πόλης και με συναυλία κάτω από τον φωταγωγημένο με τα χρώματα του ουρανίου τόξου Λευκό Πύργο.
"Η ζωή και η κοινωνία χρειάζονται καθημερινά μαθήματα αποδοχής αλλά και αποδείξεις σεβασμού.
Η πόλη που εξέθρεψε κινήματα, καινοτόμες ιδέες και πρωτοπορία φυσικά και δεν μπορεί παρά να είναι ανοιχτόμυαλη και να προχωράει διαρκώς μπροστά" δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
"Το Pride, παγκοσμίως, είναι μια μορφή έκφρασης της περηφάνιας και της ελευθερίας. Με τα χρόνια εξελίχθηκε από μια πορεία σε μια μεγάλη γιορτή με σειρά εκδηλώσεων, που συνεχίζουν να μιλούν για τα δικαιώματα και να υπενθυμίζουν πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ίσοι δίχως κανένα στοιχείο προκατάληψης, δίωξης ή σχολιασμού' κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης