Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Βουτιά» για τις μετοχές του κλάδου πληροφορικής – Ποιες χάνουν ακόμα και πάνω από 9%

«Βουτιά» για τις μετοχές του κλάδου πληροφορικής – Ποιες χάνουν ακόμα και πάνω από 9%
Κάποιες μετοχές λόγω των αποτιμήσεων στο Nasdaq είχαν βρεθεί στο επίκεντρο και είχαν μεγάλες εισροές από αμερικανικά χαρτοφυλάκια, τα οποία οδήγησαν τα p/e σε υψηλά επίπεδα
Σχετικά Άρθρα

Μεγάλες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές του κλάδου της πληροφορικής καθώς οι ρευστοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτο ρυθμό.
Η Entersoft έγραψε χαμηλό στα 3,34 ευρώ και στο -9,24% έχοντας όγκο 11 χιλ. τεμάχια, ενώ η Epsilon Net έγραψε χαμηλό στα 4,78 ευρώ και στο -8,43% με όγκο 71 χιλ. τεμάχια.
Λίγο υψηλότερα κινήθηκαν αμέσως μετά αλλά χωρίς να έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν.
Η Performance υποχωρεί 7,6% με όγκο 12 χιλ. τεμάχια και η αποτίμηση έχει υποχωρήσει στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η Ίλυδα χάνει 5,43% και η Byte 3,58%. Απώλειες 5% έχει η Profile και λίγο μικρότερες η CPI.
Κάποιες από τις παραπάνω μετοχές λόγω των αποτιμήσεων στο Nasdaq είχαν βρεθεί στο επίκεντρο και είχαν μεγάλες εισροές από αμερικανικά χαρτοφυλάκια, τα οποία οδήγησαν τα p/e σε υψηλά επίπεδα.
Με τη σημερινή υποχώρηση κάποιες μετοχές έχουν απώλειες ακόμα και πάνω από 35% από την αρχή του έτους, ενώ άλλες έχουν πιο περιορισμένη υποχώρηση λόγω και των θεμελιωδών τους και έχουν οριακή πτώση ή άνοδο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης