Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αυλαία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σήμερα 16/5 η απόφαση για τη δολοφονία της Καρολάιν

Αυλαία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σήμερα 16/5 η απόφαση για τη δολοφονία της Καρολάιν
Η απόφαση επί της ποινής αναμένεται σήμερα το απόγευμα ή αργά το βράδυ
Σχετικά Άρθρα

Αυλαία στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στη δολοφονία της 21χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον 34χρονο σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πέφτει σήμερα Δευτέρα 16/5 καθώς αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Η διαδικασία θα αρχίσει με την αγόρευση της Εισαγγελέως Έδρας, η οποία κατά την προηγούμενη δικάσιμο έδειξε πως έχει συγκεκριμένη θέση για την υπόθεση και για τις κινήσεις του κατηγορούμενου.
«Βλέπατε να πεθαίνει η γυναίκα της ζωής σας, όπως λέτε και δεν κάνατε πίσω» είπε η Εισαγγελέας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο και αναφερόμενη στο διάστημα των 6 λεπτών που πέρασε μέχρι να καταλήξει η Καρολάιν στερημένη από αναπνοή, καθώς ο 34χρονος της πίεζε το κεφάλι με το μαξιλάρι.
«Βλέπω μια πρόθεση να τελέσετε φόνο και να την πιάσετε στον ύπνο.
Για αυτό και αφήσατε κάτω το παιδί» υποστήριξε η Εισαγγελέας.

Απόφαση για ποινές

Ο κατηγορούμενος εκτιμάται πως μετά το μεσημέρι θα ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του.
Αυτό που αναμένει είναι αν το δικαστήριο θα δεχθεί τον ισχυρισμό του ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, κάτι που εφόσον αναγνωριστεί, θα τον απομακρύνει από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Πάντως, σε βάρος του υπάρχει και η κατηγορία της θανάτωσης της σκυλίτσας του ζευγαριού, η οποία επισείει ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τα 10 έτη κάθειρξης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η απόφαση επί της ποινής που θα επιβληθεί στον 34χρονο, θα ανακοινωθεί αργά το απόγευμα ή το βράδυ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης