Κοινωνία

Μηνύει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μηνύει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι: «Caroline: The Murder That Fooled the World» (Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο) και αναφέρεται στη σχέση του ζευγαριού, στην ανάγκη της Καρολάιν να βγει από το τοξικό περιβάλλον που ζούσε αλλά και στο θέατρο που έπαιζε ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρόκειται να στραφεί νομικά κατά των παραγωγών του ντοκιμαντέρ το οποίο έχει διάρκεια 90 λεπτών και προσπαθεί να φωτίσει όχι μόνο τις συνέβη τη βραδιά της δολοφονίας, αλλά και γενικότερα τη σχέση της Καρολάιν με τον σύζυγο και δολοφόνο της.
Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο βρετανικός τύπος εκδήλωσε ενδιαφέρον αφού η 19χρονη Καρολάιν καταγόταν από τη Βρετανία. Μάλιστα τότε αρκετοί δημοσιογράφοι είχαν σπεύσει στην Ελλάδα και έδιναν ανταποκρίσεις.
Για τη νομική διαδικασία που πρόκειται να κινήσει ο συζυγοκτόνος μίλησε ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης: «Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Μιλάμε για μία ολική καταστροφή και για την οικογένειά του και για οτιδήποτε άλλο. Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και λογικό η συζήτηση να ήταν στο τι νομικά μέσα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εις βάρος της εταιρείας»

Το ντοκιμαντέρ

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι: «Caroline: The Murder That Fooled the World» (Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο) και αναφέρεται στη σχέση του ζευγαριού, στην ανάγκη της Καρολάιν να βγει από το τοξικό περιβάλλον που ζούσε αλλά και στο θέατρο που έπαιζε ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες.
Τότε που εμφανιζόταν και εκείνος σαν τον δυστυχισμένο σύζυγο που οι ληστές δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι και μπροστά στο παιδί του, τη γυναίκα του αλλά και τον σκύλο της οικογένειας.
Στην ιστοσελίδα του Channel 5, παραγωγού του ντοκιμαντέρ, η περιγραφή για το έγκλημα ξεκινάει: «Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα».
Στο ντοκιμαντέρ επείσης μιλάει για πρώτη φορά η γειτόνισσα του ζευγαριού, η γυναίκα που έμενε στη διπλανή μεζονέτα και στην οποία τηλεφώνησε ο Μπάμπης παριστάνοντας το θύμα αμέσως μετά το έγκλημα.
«Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» λέει η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.
Ο συζυγοκτόνος ζητούσε δήθεν για βοήθεια, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να παραπλανήσει τις Αρχές και να παρουσιάσει την εκδοχή του για «ληστεία μετά φόνου». Η γυναίκα είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη Καρολάιν.
Και η γειτόνισσα συνεχίζει: «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης