Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov: Η Δύση προσπάθησε να βρει προδότες ανάμεσα στους Ρώσους διπλωμάτες αλλά απέτυχε οικτρά

Lavrov: Η Δύση προσπάθησε να βρει προδότες ανάμεσα στους Ρώσους διπλωμάτες αλλά απέτυχε οικτρά
«Δεν κατάφεραν να βρουν προδότες ανάμεσα στους διπλωμάτες, αν και έγιναν τέτοιες προσπάθειες, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από τη χώρα μας», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα

Η Δύση δεν μπόρεσε να βρει προδότες ανάμεσα στους Ρώσους διπλωμάτες, αν και έγιναν τέτοιες προσπάθειες, τόσο εντός όσο και εκτός Ρωσίας, δήλωσε το Σάββατο (14/5/2022) ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov.
«Δεν κατάφεραν να βρουν προδότες ανάμεσα στους διπλωμάτες, αν και έγιναν τέτοιες προσπάθειες, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από τη χώρα μας», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
Ο Lavrov υπογράμμισε ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες συνεχίζουν να εκπληρώνουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα, πιστά και πλήρως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής,  αναφέρει το Tass.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Επεσήμανε ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συμπατριωτών του στο εξωτερικό.
«Όταν η Δύση αντέδρασε υστερικά στην έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, όταν απλώς ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις, εμείς, ενεργώντας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρείχαμε όλη την απαραίτητη συνεργασία για τον επαναπατρισμό των πολιτών μας που βρέθηκαν στο εξωτερικό», είπε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.
«Τα καθήκοντά μας στην προξενική υπηρεσία για τους Ρώσους πολίτες παραμένουν επίσης, ήταν πάντα πολλά», κατέληξε ο Lavrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης