Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ - Μαρινάκης: Η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα όρθια

Συνέδριο ΝΔ - Μαρινάκης: Η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα όρθια
 Η ΝΔ "κράτησε την Ελλάδα όρθια και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη", τόνισε ο Π. Μαρινάκης

«Η κυβέρνηση αυτή μείωσε τους περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές, έχει δώσει περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, πήρε αποφάσεις πρώτη σε όλη την Ευρώπη να μειώσει την ανεργία σε χαμηλότερο ρεκόρ της τελευταίας 12ετίας και στήριξε το ΕΣΥ όσο ποτέ», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο 14ο συνέδριο του κόμματος.
Υπογράμμισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «έχει πλάνο στο κράτος, όπου ήδη συντελείται μία ψηφιακή επανάσταση», αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό μιλώντας για μείωση κατά 95 των ροών, ενώ σημείωσε πως «αποκαταστάθηκαν οι προκλητικές παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα από την προηγούμενη κυβέρνηση, το νέο ασφαλιστικό δίνει πνοή στη νέα γενιά, θωρακίστηκε η άμυνα της χώρας με τις πιο ιστορικές συμφωνίες και βέβαια η διεθνής εικόνα της χώρας άλλαξε κατά 180 μοίρες, γίναμε πρωταγωνιστές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι υπόδειγμα ηγέτη σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε.
Ο κ. Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι ο καθένας με τον δικό του τρόπο αναπαράγει το «λεφτά υπάρχουν».

Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα όρθια

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, η ΝΔ επέστρεψε ύστερα από τα πολύ δύσκολα χρόνια, «αυτή είναι, άλλωστε, και η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή είναι η κληρονομιά μας, πώς θα μπορούσε άλλωστε να λυγίσει αυτή η παράταξη, η παράταξη που αποκατέστησε τη δημοκρατία στη χώρα στα πιο δύσκολα χρόνια, η παράταξη που νίκησε τον μεγαλύτερο λαϊκισμό τη δεκαετία του '80, η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα όρθια και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης