Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση χάκερ στη Google με στόχο δισεκατομμύρια χρήστες - Η προειδοποίηση του Chrome για «υψηλή» απειλή

Επίθεση χάκερ στη Google με στόχο δισεκατομμύρια χρήστες - Η προειδοποίηση του Chrome για «υψηλή» απειλή
Η εταιρεία τεχνολογίας ετοιμάζει μια ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών για να διορθώσει τα σφάλματα, τα οποία επηρεάζουν τα Windows, το macOS και το Linus, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας

Η Google έχει προειδοποιήσει δισεκατομμύρια χρήστες του Chrome ότι το πρόγραμμα περιήγησης στοχοποιήθηκε από χάκερ, αποκαλύπτοντας 30 νέα κενά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων επτά που αποτελούν «υψηλή» απειλή για τους χρήστες.
Η εταιρεία τεχνολογίας ετοιμάζει μια ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών για να διορθώσει τα σφάλματα, τα οποία επηρεάζουν τα Windows, το macOS και το Linus, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας.
Δεν είναι σαφές ποιος παραβίασε τα πρωτόκολλα της εταιρείας και αν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια των χρηστών.

 
 
 

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έχουν δοθεί επί του παρόντος από την εταιρεία «μέχρι η πλειονότητα των χρηστών να ενημερωθεί με μια επιδιόρθωση».
«Θα διατηρήσουμε επίσης περιορισμούς εάν το σφάλμα υπάρχει σε μια βιβλιοθήκη τρίτου μέρους από την οποία εξαρτώνται παρομοίως άλλα έργα, αλλά δεν έχουν ακόμη επιδιορθωθεί», τόνισε επίσης η εταιρεία.
Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν μη αυτόματα τα προγράμματα περιήγησής τους μέσω των λειτουργιών ρυθμίσεων, αλλά το Chrome θα ενημερώνεται αυτόματα εντός λίγων ημερών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο