Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Aegean: Ξεκινά ξανά πτήσεις Κολωνία-Αθήνα

Aegean: Ξεκινά ξανά πτήσεις Κολωνία-Αθήνα
Το αεροσκάφος που θα χρησιμοποιηθεί για τις πτήσεις θα είναι ένα Airbus A320
Επιστροφή στο αεροδρόμιο της Κολωνίας της Βόννης μετά από 8 χρόνια: Από αυτό το καλοκαίρι και μετά, η ελληνική αεροπορική εταιρεία AEGEAN θα εκτελεί και πάλι πτήσεις από την Κολωνία/Βόννη προς την Αθήνα.
Από τις 20 Ιουνίου, την ώρα που θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η AEGEAN θα προσφέρει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα προς την Αθήνα.
Η απογείωση στην Κολωνία/Βόννη θα γίνεται τη Δευτέρα και την Πέμπτη στις 13:10 και, μετά από πτήση τριών ωρών, η ώρα προσγείωσης θα είναι στις 17:10 τοπική ώρα. Η τελευταία φορά που η AEGEAN πέταξε από το αεροδρόμιο της Ρηνανίας ήταν το 2014.
“ Οι πτήσεις της AEGEAN προς την Αθήνα θα είναι μια πολύ θετική προσθήκη στη γκάμα των πτήσεων που προσφέρουμε από το αεροδρόμιο μας. Όχι μόνο επειδή μπορούμε να προσθέσουμε μια ακόμη αεροπορική εταιρεία και μια ακόμη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στο χαρτοφυλάκιό μας, αλλά και λόγω όλων των ελκυστικών επιλογών για τη σύνδεση πτήσεων με δημοφιλείς προορισμούς διακοπών », εξηγεί ο Thilo Schmid, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου της Κολωνίας Βόννης.
Από την Αθήνα, οι ταξιδιώτες έχουν αμέτρητες επιλογές για πτήσεις προς δημοφιλή νησιά διακοπών. Η Ρόδος, η Κως και η Μύκονος είναι όλες εύκολα προσβάσιμες, όπως και η Σαντορίνη, η Κρήτη (Χανιά), η Πάρος και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης πολλοί διεθνείς προορισμοί στους οποίους μπορείτε να φτάσετε αλλάζοντας στην Αθήνα – για παράδειγμα, Βηρυτό, Κάιρο και Τελ Αβίβ.
Το αεροσκάφος που θα χρησιμοποιηθεί για τις πτήσεις θα είναι ένα Airbus A320.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης