Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πάνω από 500 τουριστικοί φορείς υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Γλασκώβης για κλιματική δράση

Πάνω από 500 τουριστικοί φορείς υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Γλασκώβης για κλιματική δράση
Όλοι οι υπογράφοντες τη Διακήρυξη της Γλασκώβης δεσμεύονται για την απαλλαγή των τουριστικών δραστηριοτήτων και την αποκατάσταση και προστασία των οικοσυστημάτων
Ξεπέρασε τους 500 ο αριθμός των τουριστικών φορέων που υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Γλασκώβης για την Κλιματική Δράση στον Τουρισμό, μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της πρωτοβουλίας ορόσημο στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) ανακοίνωσε ότι η Expedia Group, η Booking Holdings και η Condé Nast είναι από τις εταιρείες που συμμετείχαν πιο πρόσφατα.
Οι υπογραφές τριών από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητα του τουρισμού να επιταχύνει τη δράση για το κλίμα σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα αντικατοπτρίζει την κοινή δέσμευση τόσο των μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των μικρών ενδιαφερομένων να εργαστούν προς έναν κοινό στόχο.
Όλοι οι υπογράφοντες τη Διακήρυξη της Γλασκώβης δεσμεύονται για την απαλλαγή των τουριστικών δραστηριοτήτων και την αποκατάσταση και προστασία των οικοσυστημάτων. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους επισκέπτες και τις κοινότητες να βιώσουν καλύτερη ισορροπία με τη φύση.
Οι 538 υπογράφοντες τη Διακήρυξη της Γλασκώβης περιλαμβάνουν όλους τους τύπους ενδιαφερόμενων μερών, μεταξύ των οποίων η DRV German Travel Association, η Tanzania Association of Tour Operators, η Caribbean Hotel and Tourism Association, η PATA και η Hostelling International.
Επίσης ταξιδιωτικοί πράκτορες όπως EXO Travel και Europe World Vacations, πάροχοι καταλυμάτων, όπως η συλλογή Cayuga· DMO όπως Turismo de Portugal, Turisme de Barcelona, ​​West Sweden Tourist Board, London & Partners, Destination Québec Cité.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης