Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Jet2 προσθέτει χειμερινές πτήσεις προς Αθήνα

Η Jet2 προσθέτει χειμερινές πτήσεις προς Αθήνα
Η Jet2 εκτελεί τακτικά δρομολόγια προς 12 προορισμούς city break για το χειμώνα 2022/23, όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Βουδαπέστη, το Παρίσι, η Ρώμη, η Κρακοβία, η Πράγα και η Βενετία
Η Jet2 ανακοίνωσε την έναρξη χειμερινών δρομολογίων προς την Αθήνα για πρώτη φορά, από το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιεί πτήσεις και city breaks προς την Αθήνα τον Νοέμβριο του 2022 και τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2023, με έως και δύο εβδομαδιαία δρομολόγια (Πέμπτη και Κυριακή) από κάθε βάση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Σχετικά με τις πτήσεις προς Αθήνα η αεροπορική εταιρεία αναφέρει:
“Η Jet2C CityBreaks διαθέτει μια σειρά από ξενοδοχεία 3-5* στην πόλη της Αθήνας, σε γειτονιές όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα.
Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πτήση μόνο με την αεροπορική εταιρεία αναψυχής, Jet2.com, ή μια επιλογή πακέτου με την Jet2CityBreaks που διατίθεται με προκαταβολή 60 λιρών ανά άτομο”.
Η Jet2 εκτελεί τακτικά δρομολόγια προς 12 προορισμούς city break για το χειμώνα 2022/23, όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Βουδαπέστη, το Παρίσι, η Ρώμη, η Κρακοβία, η Πράγα και η Βενετία.
Επιπλέον, ένα πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Αγορών θα λειτουργήσει με την Jet2.com και την Jet2CityBreaks σε έξι προορισμούς.
Αυτοί είναι το Βερολίνο, η Βουδαπέστη, η Κολωνία, η Πράγα, η Κοπεγχάγη και η Βιέννη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης