Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θέατρο σκιών - Το ΝΑΤΟ στηρίζει εκ του ασφαλούς την Ουκρανία, χωρίς να προκαλεί την Ρωσία – Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν πέσουν Κίεβο και Οδησσός

Θέατρο σκιών - Το ΝΑΤΟ στηρίζει εκ του ασφαλούς την Ουκρανία, χωρίς να προκαλεί την Ρωσία – Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν πέσουν Κίεβο και Οδησσός
Μόνο όταν πέσουν Κίεβο και Οδησσός οι ρωσικές δυνάμεις θα δεχθούν να διαπραγματευτούν την παράδοση της Ουκρανίας - Η Ρωσία θέλει την Ουκρανία να αναγνωρίσει την ήττα της και να παραδοθεί.
Σχετικά Άρθρα

Τρεις Σύνοδοι Κορυφής, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και G7 για να συμφωνηθεί ότι… θα δώσουν και άλλα αντιαρματικά στις ουκρανικές δυνάμεις.
Τρεις Σύνοδοι Κορυφής που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα σταλούν και άλλα στρατεύματα της Δύσης σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης π.χ. Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία για να θωρακιστεί η άμυνα του ΝΑΤΟ.
Τρεις Σύνοδοι Κορυφής που επί της ουσίας ήταν μάζωξη πολιτικών αρχηγών για εντυπώσεις καθώς απουσίαζε η ουσία.
Η μόνη ουσία που κατεγράφη ήταν

1)Το ΝΑΤΟ δεν θέλει να έρθει σε άμεση σύγκρουση με την Ρωσία.
Ο λόγος αυτός ήταν η αιτία όπου οι νατοϊκές δυνάμεις δεν θα αναπτυχθούν στην Ουκρανία.
Το πολωνικό σχέδιο για δημιουργία ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

2)Το ΝΑΤΟ δεν αποδέχθηκε το αίτημα της Ουκρανίας για την δημιουργία διαδρόμων απαγόρευσης πτήσεων, καθώς κάτι τέτοιο θα έφερνε την βορειοατλαντική συμμαχία σε ευθεία σύγκρουση με τις ρωσικές δυνάμεις.

3)Το ΝΑΤΟ παρείχε εκ του ασφαλούς στήριξη στην Ουκρανία χωρίς να προκαλέσει άμεσα την Ρωσία.
Μάλιστα το ΝΑΤΟ θα εξετάσει την αποκατάσταση των στρατιωτικών εξοπλισμών της Ουκρανίας… μόλις τελειώσει η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στο Ουκρανικό έδαφος…

4)Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος… που πάσχει από άνοια… δήλωσε ότι η Ευρώπη κινδυνεύει από επισιτιστική κρίση.
Ως γνωστό Ρωσία και Ουκρανία παράγουν το 30% της παγκόσμιας παραγωγής σιταριού και το 25% των λιπασμάτων.
Ο Biden λοιπόν μας είπε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας… θα έχουν αντίκτυπο πέραν από την ενέργεια που είναι εμφανές σε όλο τον πλανήτη με την έκρηξη τιμών σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο… αλλά και στην παροχή τροφίμων

5)Ο Biden βρέθηκε στην Ευρώπη στην τριπλή Σύνοδο Κορυφής στις 24 Μαρτίου 2022 με πρόσχημα την Ουκρανία αλλά με ένα στόχο, να εκμεταλλευτεί τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να προωθήσει το υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG έναντι του ρωσικού φυσικού αερίου που διοχετεύεται στην Ευρώπη με αγωγούς.

Η εκ του ασφαλούς στήριξη του ΝΑΤΟ

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το ΝΑΤΟ… παρείχε μια θεωρητική στήριξη στην Ουκρανία, θα δώσει επιπλέον οπλικά συστήματα, συντηρώντας τον πόλεμο και συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση του χάους στην Ουκρανία… που το ΝΑΤΟ την αντιμετωπίζει από μακριά.
Κατά τον θυμόσοφο λαό το ΝΑΤΟ είπε στην Ουκρανία σας δίνουμε όπλα και κάντε ότι μπορείτε με τους ρώσους…
Το ΝΑΤΟ δεν θέλει άμεση σύγκρουση με την Ρωσία, οι απειλές των ρώσων ότι οι νατοϊκές δυνάμεις θα καταστούν άμεσος στόχος έπιασαν τόπο…

Ποιο είναι το σχέδιο της Ρωσίας στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία;

Πολλοί διερωτώνται ποιο είναι το σχέδιο της Ρωσίας στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία.
Πολλοί επηρεαζόμενοι από πολλές fake news - ειδήσεις περί μεγάλες καταστροφές των ρωσικών στρατευμάτων από τις ουκρανικές δυνάμεις πιστεύουν ότι οι Ουκρανοί ήρωες θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν υποστεί ζημίες αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν καταστραφεί… σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν και πλέον στόχοι είναι το Κίεβο η πρωτεύουσα της Ουκρανίας και η Οδησσός το λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας όπου εάν πέσει αποκόπτει την Ουκρανία από την θάλασσα.
Μόνο όταν πέσουν Κίεβο και Οδησσός οι ρωσικές δυνάμεις θα δεχθούν να διαπραγματευτούν την παράδοση της Ουκρανίας.
Η Ρωσία θέλει την Ουκρανία να αναγνωρίσει την ήττα της και να παραδοθεί.
Αυτό θα πάρει χρόνο, εβδομάδες ή και λίγους μήνες αλλά μόνο όταν συμβεί θα τελειώσει ο πόλεμος.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης και η απύθμενη υποκρισία της Δύσης είναι ότι πριν τον πόλεμο ευρωπαϊκά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για την Ουκρανία… «κράτος διαφθοράς» «κράτος παρίας», «στην Ουκρανία υπάρχουν 22 βιοεργαστήρια» «στην Ουκρανία οι νεοναζιστικές δυνάμεις ελέγχουν τον στρατό»…
Η μέχρι πρότινος διεφθαρμένη Ουκρανία εξελίχθηκε σε λίγες ημέρες σε ηρωική Ουκρανία…
Πόσο υποκριτική είναι η δύση;
Επίσης στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε στην φυλακή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής δήθεν για νεοναζιστική οργάνωση – ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω covid – αλλά στην Σύνοδο Κορυφής στις 24 Μαρτίου υποστήριξε το σχέδιο στήριξης των Ουκρανικών δυνάμεων που κατά βάση υποστηρίζονται από νεοναζιστικές δυνάμεις και είναι οι πιο αποτελεσματικές στην Ουκρανική άμυνα.
Αυτά για την ιστορία…
Η υποκρισία των πολιτικών δεν έχει όρια και ειδικά της Δύσης που ξαφνικά ηρωοποιούν την Ουκρανία, τον κλόουν Zelensky τον Ουκρανό Πρόεδρο, νομιμοποιούν ότι είναι από τα πλέον διεφθαρμένα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης και αψηφούν τα δικαιώματα της Ρωσίας που είναι ιστορικά και υπαρκτά λόγω των ρωσώφων.
Π.χ. στην Κριμαία το 90% των πολιτών πριν το 2014 μιλούσαν Ρωσικά…

Συμπέρασμα

Στο τέλος ο μεγάλος νικητής αυτής της συγκλονιστικής κρίσης θα είναι η Ρωσία.
Με βαρύ τίμημα σε νεκρούς και οικονομικό κόστος αλλά η Ρωσία θα κερδίσει στην Ουκρανία.
Η Ρωσία θα είναι ο μεγάλος νικητής γιατί σχεδόν όλος ο πλανήτης πλην της Ρωσίας και άλλων 5-6 χωρών – που μάλλον κρυφά είναι περισσότερες και υπάρχουν και στην Ευρώπη – που την στηρίζουν… αντιτάχθηκαν στην Ρωσία, επέβαλλαν κυρώσεις αλλά η Ρωσία θα αντέξει.
Η Τουρκία π.χ. προέβη σε μια πολύ έξυπνη κίνηση ουδετερότητα και η στάση της αποδεικνύεται η πιο υπεύθυνη.
Το να δίνεις όπλα όπως το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία για να συντηρείται ο πόλεμος απλά διαιωνίζεις μια φαύλη κατάσταση.
Ο θάνατος είναι ο μόνος εγγυημένος πάνω από την Ουκρανία…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης