Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με το τεράστιο κομβόι των Ρώσων βόρεια του Κιέβου; - Ακινητοποιημένο εδώ και ώρες

Τι συμβαίνει με το τεράστιο κομβόι των Ρώσων βόρεια του Κιέβου; - Ακινητοποιημένο εδώ και ώρες
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από καύσιμα και τρόφιμα
Σχετικά Άρθρα

Ερωτηματικό παραμένει γιατί το τεράστιο κομβόι με τα στρατιωτικά οχήματα και τα τεθωρακισμένα της Ρωσίας – μήκους 65 χιλιομέτρων – που βρίσκεται βόρεια του Κιέβου, είναι ακινητοποιημένο εδώ και περίπου 36 ώρες.
Αν και αναλυτές υποστήριζαν πως οι δυνάμεις αυτές επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να συνδράμουν στην πολιορκία και στον αποκλεισμό του Κιέβου από τα δυτικά, ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου, John Kirby υποστήριξε και αυτός πως το κομβόι δεν έχει κάνει καμία πρόοδο στην κίνηση του εδώ και 24 με 36 ώρες.
Όπως είπε, πιθανότατα αυτή η καθυστέρηση να οφείλεται στην προσπάθεια τους να ανασυνταχθούν και να επανεκτιμήσουν πως μπορούν να καλύψουν τον χαμένο χρόνο.
2_139.jpg
Κατά τον Kirby, μερικές ακόμα αιτίες της καθυστέρησης του στρατιωτικού κομβόι μπορεί να οφείλεται σε προκλήσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης και διατήρησης, ενώ ανέφερε και την αντίσταση των ουκρανικών δυνάμεων.
Πάντως, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν ξεμείνει από καύσιμα και τρόφιμα, καθώς αναφέρονται μάλιστα αρκετές περιπτώσεις λεηλασιών σε σούπερ μάρκετ.
3_118.jpg
3_118.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης