Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Ρωσία «υπόσχεται» ισχυρή απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ: Θα είναι επώδυνη

H Ρωσία «υπόσχεται» ισχυρή απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ: Θα είναι επώδυνη

Η Μόσχα διαμηνύει ότι η πίεση των κυρώσεων δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητα της για την υπεράσπιση των συμφερόντων της

Σχετικά Άρθρα

Σκληρή απάντηση στις κυρώσεις που της επέβαλαν οι ΗΠΑ «υποσχέθηκε» η Ρωσία.
«Δεν πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες - οι κυρώσεις θα οδηγήσουν σε μια ισχυρή απάντηση, όχι απαραίτητα συμμετρική, αλλά καλά υπολογισμένη και επώδυνη για την αμερικανική πλευρά», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας. Επίσης, επισημαίνει ότι η Μόσχα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά από τις δυτικές κυρώσεις, ενώ οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το όπλο των κυρώσεων σχεδόν... αντανακλαστικά.
«Παρά την προφανή αναποτελεσματικότητα των προσπαθειών που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια για να παρεμποδιστεί η ανάπτυξη της οικονομίας μας, οι Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν περιοριστικά μέτρα που είναι αναποτελεσματικά και αντιπαραγωγικά από την άποψη των αμερικανικών συμφερόντων», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
Ταυτόχρονα, διαμηνύει πως η πίεση των κυρώσεων «δεν μπορεί να επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας» ενώ αυτός είναι ο 101ος γύρος αντιρωσικών κυρώσεων και «δεν θα επιτύχει τον στόχο του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης