Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μην δείξετε δειλία, τερματίστε τα μέτρα έκτακτης ανάγκης με εντολές εμβολίων και πιστοποιητικά – Σοκάρουν Ισραήλ, Βρετανία

Μην δείξετε δειλία, τερματίστε τα μέτρα έκτακτης ανάγκης με εντολές εμβολίων και πιστοποιητικά – Σοκάρουν Ισραήλ, Βρετανία
Οι περίεργες αυξήσεις θανάτων… μετά τον εμβολιασμό… - Τι δείχνει έρευνα στην Βρετανία - Σοκάρουν τα στοιχεία από το Ισραήλ το 76% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι ή πλήως εμβολιασμένοι
Σχετικά Άρθρα

Ήρθε η ώρα να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας.
Ήρθε η ώρα να τελειώσουν οι έλεγχοι, τα lockdwons, οι περιορισμοί, οι προτροπές, η πανικόβλητη συμπεριφορά, οι ανακοινώσεις αποστασιοποίησης, τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι υποχρεωτικότητες για τα εμβόλια.
Δεν εννοούμε ότι ο ιός έχει εξαφανιστεί η παράλλαξη Omicron εξαπλώνεται ακόμα επιθετικά και ο ιός μπορεί να κυκλοφορεί για πάντα.
Αλλά εάν εστιάσουμε στην προστασία των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον ιό ως ιατρικό και όχι κοινωνικό ζήτημα και να τον διαχειριστούμε ορθολογικά.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποτελεί μια καλή αιτία και αφορμή ώστε οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν ότι μέτρα σχεδιάζουν, τα περισσότερα από τα οποία δοκιμάστηκαν και απέτυχαν…

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες π.χ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, το στέλεχος παραλλαγής Delta - η πιο πρόσφατη επιθετική εκδοχή της λοίμωξης - μειώνεται σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα CDC και στο ποσοστό των λοιμώξεων (60% στις 18 Δεκεμβρίου στο 0,5% τον Ιανουάριο) και τον αριθμό των καθημερινά μολυσμένων ατόμων (από 95.000 υποχώρησαν στα 2.100).
Τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Delta πιθανόν να μειωθεί σε σημείο που ουσιαστικά να εφαναιστεί όπως τα στελέχη πριν από αυτήν.
Η παράλλαξη Omicron είναι αρκετά ήπια ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και πολλοί άνθρωποι υψηλού κινδύνου, να μπορούν να την αντιμετωπίσουν επαρκώς.
Η λοίμωξη από την Omicron δεν είναι πιο σοβαρή από την εποχική γρίπη.
Ένα μεγάλο μέρος του ευάλωτου πληθυσμού στον ανεπτυγμένο κόσμο είναι ήδη εμβολιασμένο και προστατευμένο από σοβαρές ασθένειες.
Έχουμε μάθει πολλά για τη χρησιμότητα των φθηνών συμπληρωμάτων όπως η βιταμίνη D για τη μείωση του κινδύνου ασθένειας και υπάρχει μια σειρά από καλές θεραπείες που είναι διαθέσιμες για την πρόληψη της νοσηλείας και του θανάτου σε περίπτωση που ένας ευάλωτος ασθενής μολυνθεί.
Και για τους νεότερους, ο κίνδυνος σοβαρής νόσου είναι εντυπωσιακά χαμηλός.

Ακόμη και σε μέρη με αυστηρά μέτρα καραντίνας, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφατα καταγεγραμμένα κρούσματα Omicron καθημερινά και αμέτρητα μη καταγεγραμμένα θετικά από tests στο σπίτι.
Μέτρα όπως η υποχρεωτική κάλυψη και η απόσταση είχαν αμελητέες ή το πολύ μικρές επιδράσεις στη μετάδοση.
Οι μεγάλης κλίμακας καραντίνες πληθυσμού απλώς καθυστερούν το αναπόφευκτο.
Ο εμβολιασμός και τα ενισχυτικά φάρμακα δεν έχουν σταματήσει την εξάπλωση της νόσου Omicron.
Κράτη με μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού όπως το Ισραήλ και η Αυστραλία έχουν περισσότερα καθημερινά κρούσματα από οποιοδήποτε μέρος στη γη αυτή τη στιγμή.
Αυτό το κύμα θα συνεχίσει την πορεία του παρά όλα τα έκτακτα μέτρα.

Μέχρι και πριν την Omicron, η ανάρρωση από τον COVID παρείχε ουσιαστική προστασία έναντι μόλυνσης.
Ενώ η παραλλαγή Omicron μπορεί να μολύνει εκ νέου ασθενείς που έχουν αναρρώσει από μόλυνση από προηγούμενα στελέχη, μια τέτοια επαναμόλυνση τείνει να προκαλεί ήπια ασθένεια.
Οι μελλοντικές παραλλαγές, είτε έχουν εξελιχθεί από την Omicron είτε όχι, είναι απίθανο να αποφύγουν την ανοσία που παρέχει η μόλυνση από το Omicron για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Με την καθολική εξάπλωση της Omicron παγκοσμίως, τα νέα στελέχη πιθανότατα θα έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να βρουν ένα φιλόξενο περιβάλλον λόγω της προστασίας που παρέχεται στον πληθυσμό από την εκτεταμένη φυσική ανοσία της Omicron.

Είναι αλήθεια ότι - παρά τα μέτρα έκτακτης ανάγκης - ο αριθμός των νοσηλειών και η θνησιμότητα που σχετίζεται με τον COVID έχουν αυξηθεί.
Δεδομένου ότι η θνησιμότητα τείνει να ακολουθεί τη συμπτωματική λοίμωξη κατά περίπου 3-4 εβδομάδες, εξακολουθούμε να βλέπουμε τα εναπομένοντα αποτελέσματα του στελέχους Delta και την εξασθένηση της ανοσίας των εμβολίων στους 6-8 μήνες μετά τον εμβολιασμό.
Πολλοί εμβολιασμένοι καταλήγουν στα νοσοκομεία επειδή μολύνθηκαν από covid 19.

Ωστόσο αυτές οι περιπτώσεις θα πρέπει να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, καθώς η Delta ξεθωριάζει.
Δεδομένου ότι η Omicron, με την ήπια μόλυνση που προκαλεί, προχωρά μέχρι το τέλος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη διατήρηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
Τα lockdowns, οι απολύσεις προσωπικού και οι ελλείψεις και οι διακοπές στα σχολεία έχουν προκαλέσει τουλάχιστον τόση ζημιά στην υγεία και την ευημερία του πληθυσμού με τον ιό.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν δικαιολογείται τώρα και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τους φόβους από μια υποθετική επανεμφάνιση κάποιας πιο σοβαρής μόλυνσης σε κάποιο άγνωστο σημείο στο μέλλον.
Εάν επρόκειτο να συμβεί μια τόσο σοβαρή νέα παραλλαγή - και μάλλον φαίνεται απίθανο από την Omicron - τότε θα ήταν η ώρα να εξεταστεί εκ νέου η κήρυξη μιας νέας έκτακτης ανάγκης.
Οι πολίτες του κόσμου έχουν θυσιάσει αρκετά από τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και τα προς το ζην για δύο χρόνια για την προστασίας της γενικής δημόσιας υγείας.
Η έκτακτη ανάγκη έχει τελειώσει.
Οι λόγοι που συνέβαλλαν στην έκτακτη ανάγκη δεν υφίστανται, ήρθε η ώρα να τελειώνουνε με τα μέτρα έκτακτης ανάγκης.

Οι περίεργες αυξήσεις θανάτων… μετά τον εμβολιασμό… - Τι δείχνει έρευνα στην Βρετανία

«Οι αιχμές - κορυφώσεις θανάτων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια εκστρατειών εμβολιασμού, όταν οι άνθρωποι δεν υπολογίζονταν ακόμη ως «εμβολιασμένοι».
Ερευνητές με έδρα την Αγγλία μελέτησαν τα ποσοστά θανάτων των μη εμβολιασμένων ατόμων σε ορισμένες ηλικιακές ομάδες.
Διαπίστωσαν ότι η αύξηση των θανάτων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια εκστρατειών εμβολιασμού, όταν οι άνθρωποι δεν υπολογίζονταν ακόμη ως «εμβολιασμένοι».
Ο Christof Kuhbandner του Universität Regensburg περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματα της βρετανικής μελέτης.
Ο Kuhbandner εξηγεί πώς η αύξηση των θανάτων των «μη εμβολιασμένων» ατόμων σε ορισμένες ηλικιακές ομάδες είναι εμφανής στα δεδομένα, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο ενδιαφέροντος μεταξύ των Βρετανών στατιστικολόγων:
Η καμπύλη των θανάτων των ανεμβολίαστων έχει μια πολύ ιδιόμορφη κορύφωση.
Ενώ αυξάνεται σχετικά φυσιολογικά, ξαφνικά το ποσοστό θνησιμότητας τριπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται.
Συμβαίνει πάντα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
Τότε οι Άγγλοι στατιστικολόγοι αναρωτήθηκαν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό;
Ο καθηγητής Dr. Christof Kuhbandner αναφέρει:

Πρώτον, ήταν κυρίως οι άνω των 80 ετών που θα εμβολιάζονταν.
Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, η καμπύλη θανάτου φτάνει στο αποκορύφωμά της στα τέλη Ιανουαρίου 2021.
Οι 70χρονοι εμβολιάστηκαν κατά μέσο όρο ένα μήνα αργότερα.
Οι θάνατοι φτάνουν στο μέγιστο στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.
Τέλος, τον Μάρτιο 2021, οι 60χρονοι εμβολιάστηκαν και παράλληλα σημειώθηκε αξιοσημείωτη αύξηση των θανάτων μεταξύ των ανεμβολίαστων.
Οι Βρετανοί στατιστικολόγοι διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού συνδέονταν άμεσα με τις μεγάλες αυξήσεις θανάτων.
«Στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι η εκστρατεία εμβολιασμού συνδεόταν με τις αυξήσεις θανάτων»

Τι συμβαίνει;

«Γιατί οι εκστρατείες εμβολιασμού κατά του Covid επηρεάζουν τους μη εμβολιασμένους;»

Αποδεικνύεται ότι «τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μια φορά αλλά δεν είχαν περάσει το όριο των δύο εβδομάδων μετά τον πρώτο εμβολιασμό — αναφέρονταν ως μη εμβολιασμένοι».
Επομένως, ο καθηγητής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας (αιχμή θανάτου) προήλθε από τον λεγόμενο «μερικώς» εμβολιασμένο πληθυσμό:

Ο τριπλασιασμός και ο τετραπλασιασμός του ποσοστού θνησιμότητας προέρχεται στην πραγματικότητα από τους θανάτους που σημειώθηκαν στην ομάδα που εμβολιάστηκε, αλλά δεν ξεπέρασαν το όριο των δύο εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό για να λογίζονται ως εμβολιασμένοι.

Τα ευρήματα θυμίζουν την σοβαρή προειδοποίηση του Γερμανού ιατρού και επιδημιολόγου Dr. Wolfgang Wodarg:
«Και όταν λένε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στα νοσοκομεία είναι όλοι ανεμβολίαστοι… ξέρετε, «ανεμβολίαστοι» είναι επίσης οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν αλλά δεν παρήλθαν οι 14 ημέρες από τον πρώτο εμβολιασμό τους και δεν υπολογίζονται ακόμη ως εμβολιασμένοι.
Αλλά ακριβώς σε αυτές τις πρώτες 14 ημέρες εμφανίζονται οι οξείες και σοβαρές παρενέργειες, δηλαδή, πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν από τα εμβόλια και θεωρούνται «μη εμβολιασμένοι», κάτι που είναι φυσικά εντελώς λάθος»

Σοκ: Στο Ισραήλ από τους 638 βαριά νοσούντες από covid 19 στα νοσοκομεία το 76% είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Στην Ελλάδα… οι επιστήμονες και οι πολιτικοί μονοδιάστατα δηλώνουν… το 90% των βαριά νοσούντων στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι.
Αυτά τα λέει η Ελλάδα, των Greek statistics, η Ελλάδα που όπως είχε αναφέρει ο Schaeuble ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας «όταν η Ελλάδα αναφέρει οικονομικά στοιχεία… υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία τους»…

Σοκ και δέος στο Ισραήλ…

Τα στοιχεία από το Ισραήλ είναι συγκλονιστικά.
Καταρρίπτουν σε βαθμό σοκαριστικό το αφήγημα περί ανεμβολίαστων και εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών στοιχείων για την Πανδημία.
Σήμερα στο Ισραήλ υπάρχουν στα νοσοκομεία με covid και βαριά συμπτώματα 638 πολίτες.
Κρατηθείτε… με αυτό που θα διαβάσετε.
Από τους 638 βαριά νοσούντες το 76% είναι εμβολιασμένοι δηλαδή 484 είναι εμβολιασμένοι.
Πιο συγκεκριμένα το 55% των βαριά νοσούντων είναι τριπλά εμβολιασμένοι, το 55% είναι 351 ασθενείς με covid 19 είναι τριπλά εμβολιασμένοι.
Οι ανεμβολίαστοι είναι μόλις 24% δηλαδή από τους βαριά νοσούντες στο Ισραήλ συνολικά 638 άνθρωποι μόλις το 24% είναι ανεμβολίαστοι… δηλαδή 153 άνθρωποι.
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και προσέξτε επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

Συνολικά 69.104 κρούσματα COVID-19 καταγράφηκαν στο Ισραήλ στις 21 Ιανουαρίου 2022 με βάση το υπουργείο Υγείας εκ των οποίων τα 638 άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση, και μεταξύ αυτών, 123 είναι διασωληνωμένοι.
Από αυτούς που νοσηλεύονται σήμερα σε σοβαρή κατάσταση, το 84% είναι ηλικίας άνω των 60 ετών και το 1% είναι μεταξύ 0-4 ετών.
Οι υπόλοιποι σοβαρά νοσηλευόμενοι ασθενείς δηλαδή το 15% είναι ηλικίας 19-59 ετών.
Υπάρχουν επί του παρόντος 453.505 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, 452.692 από τα οποία ταξινομούνται ως ήπια.
Συνολικά 219.646 άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση στα σπίτια τους.

Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων μεταξύ των εμβολιασμένων με κινεζικό εμβόλιο

Τα δεδομένα του κινεζικού καθεστώτος από νέα κρούσματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον COVID-19 στην ηπειρωτική Κίνα δείχνουν ότι τα κινεζικά εμβόλια δεν αποτρέπουν τις λοιμώξεις από το Omicron, την Delta και άλλες παραλλαγές του covid 19.
Με πάνω από το 90% των μολυσμένων ασθενών να έχουν πλήρως εμβολιαστεί, ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό των μη μολυσμένων.
Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε η δημοτική κυβέρνηση της Τιαντζίν σε συνέντευξη Τύπου στις 12 Ιανουαρίου 2022, μια επιδημιολογική έρευνα 107 τοπικών κρουσμάτων COVID-19 έδειξε ότι 103 περιπτώσεις ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, το 96% συνόλου των κρουσμάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έβδομης εθνικής απογραφής, από τον Νοέμβριο του 2020, ο πληθυσμός της Τιαντζίν είναι 13,866 εκατομμύρια.
Από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου 11,597 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί πλήρως στην Τιαντζίν, με πλήρως εμβολιασμένο ποσοστό περίπου 84%.
Τα στοιχεία που δημοσίευσε η πόλη Yuzhou στην επαρχία Henan καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τις τοπικές αρχές, το ποσοστό εμβολιασμού των μολυσμένων ανθρώπων στο Yuzhou είναι 92%.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έβδομη εθνική απογραφή της Κίνας, από τον Νοέμβριο του 2020, ο πληθυσμός της Henan είναι 99,366 εκατομμύρια.
Με βάση τα δεδομένα, το συνολικό ποσοστό εμβολιασμού στην επαρχία Henan είναι περίπου 65%.
Το ποσοστό εμβολιασμού των μολυσμένων ατόμων στο Yuzhou είναι σχεδόν 27 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από αυτό των μη εμβολιασμένων.

Το 31% των αμερικανών δεν έχει εμβολιαστεί

Περίπου το 31% των Αμερικανών δήλωσαν ότι δεν είχαν εμβολιαστεί σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του Economist/YouGov.
Το 31% των ερωτώμενων υποστήριξε ότι δεν έχει εμβολιαστεί.
Από αυτό το ποσοστό, περίπου το 61% είπε ότι δεν σχεδιάζει ποτέ να εμβολιαστεί για τον COVID-19.

Ένα άλλο 20% είπε ότι «μπορεί» να κάνει το εμβόλιο στο μέλλον, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Το 40% των ανεξάρτητων, το 36% των Ρεπουμπλικανών και το 14% των Δημοκρατικών δήλωσαν ότι δεν είχαν εμβολιαστεί.
Το 8% των ανθρώπων που ψήφισαν τον Πρόεδρο Biden το 2020 δεν είχαν εμβολιαστεί και το 43% που ψήφισαν τον πρώην Πρόεδρο Trump δεν είχαν εμβολιαστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->