Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παγκόσμια αντίδραση στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στις 23/1 με διαδηλώσεις σε ΗΠΑ, ΕE και Αυστραλία – Ανησυχία από κυβερνήσεις

Παγκόσμια αντίδραση στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στις 23/1 με διαδηλώσεις σε ΗΠΑ, ΕE και Αυστραλία – Ανησυχία από κυβερνήσεις

Σε παγκόσμιο συντονισμό αντιδρούν οι πολίτες σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία με μεγάλες ταυτόχρονες διαδηλώσεις

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια είναι πλέον η κλιμακούμενη αντίδραση των πολιτών στη λήψη αυταρχικών μέτρων, που λαμβάνονται στο όνομα αντιμετώπισης του Covid.
Μια μεγάλη συγκέντρωση και πορεία ενάντια στoυς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 23 Ιανουαρίου 2022.
Η εκδήλωση έχει κερδίσει ελάχιστη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς πολλοί από τους επιλεγμένους ομιλητές έχουν αποκλίνουσες απόψεις από το κυρίαρχο αφήγημα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, της αμερικανικής κυβέρνησης και γενικότερα των κρατικών φορέων.

Μεγάλη συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον

«Αμερικανοί κάθε τάξης και χρώματος. Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.
Ενωμένοι στεκόμαστε. Με ειρήνη βαδίζουμε», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα τους.
Οι διαδηλωτές σχεδιάζουν να συναντηθούν στο Μνημείο της Ουάσιγκτον στις 10:30 π.μ (σ.σ.τοπική ώρα).
Ένας από τους επιλεγμένους ομιλητές, ο Kevin Jenkins, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Urban Global Health Alliance.
«Να τι συμβαίνει. Το σύγχρονο κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα είναι ένα κίνημα ιατρικής ελευθερίας», είπε ο Jenkins στους The Epoch Times.


Malone: Είμαστε κατά των εντολών

«Τώρα παλεύουμε για να σώσουμε την ανθρωπότητα. Τώρα δεν παλεύουμε μόνο για να σώσουμε τη φυλή μας. Τώρα παλεύουμε για να σώσουμε το είδος».
Για τη συγκεκριμένη πορεία έχει μιλήσει και ο Dr. Robert Malone εκ των πρωτοπόρων της τεχνολογίας mRNA στα εμβόλια.
«Δεν πρόκειται να είμαστε κατά των εμβολίων, είμαστε κατά των εντολών και η ελπίδα μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά.
Άνθρωποι από κάθε κοινωνικό στρώμα, κάθε κόμμα, κάθε θρησκεία, κάθε εθνοτική καταγωγή, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, εμβολιασμένοι, μη εμβολιασμένοι - αυτό στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι η προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα των ανθρώπων να κάνουν τη δική τους επιλογή, και στόχος της συγκέντρωσης είναι να αντισταθούμε στην υποχρεωτικότητα.
Είτε το πιστεύετε είτε δεν το πιστεύετε—ελπίζω να πιστεύετε στην ακεραιότητα και την ελευθερία των συνανθρώπων σας να κάνουν τις δικές τους σωματικές επιλογές».
Ο Malone είναι ένας βασικός συντελεστής και ορισμένοι τον αποκαλούν εφευρέτη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA.
Έχει δεχθεί έντονη λογοκρισία και επίθεση επειδή έχει διαφορετικές απόψεις σχετικά με την πανδημία και τους πιθανούς κινδύνους από τα εμβόλια κατά του ιού.

Παγκόσμια κινητοποίηση

Η εκδήλωση θα είναι μέρος μία παγκόσμιας κινητοποίησης για την ελευθερία που θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Αυστραλία, καθώς και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
«Στόχος μας είναι να τερματίσουμε τις εντολές εμβολίων και επίσης: όχι πιστοποιητικά εμβολίων, κανένας εμβολιασμός για υγιή παιδιά, όχι στη λογοκρισία, όχι σε περιορισμούς σε εύλογες συζητήσεις και [όχι] στην προπαγάνδα με την οποία βομβαρδιζόμαστε συνεχώς», δήλωσε περαιτέρω ο Malone. .
«Πιστεύουμε στη δύναμη της φυσικής ανοσίας, πιστεύουμε και επιμένουμε στην ενημερωμένη συναίνεση και επιμένουμε στο να επιτρέπουμε στους γιατρούς και τους ασθενείς να λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς παρεμβάσεις».
Ο Dr. Peter McCullough είναι επίσης ένας εκ των ομιλητών.
Προανήγγειλε την πορεία, αποκαλώντας την «αμερικανική επιστροφή στο σπίτι».
«Η Κυριακή μας δίνει την ευκαιρία να ξανασυλλάβουμε το όνειρο», σημείωσε περαιτέρω ο Kevin Jenkins.
«Για τι πράγμα μιλούσε ο Martin Luther King ; Μιλούσε για ενοποίηση της Αμερικής.
Μας έκανε να καταλάβουμε ότι η αγάπη είναι πρωταρχικής σημασίας για την καταπολέμηση κάθε τυραννίας της εποχής μας.
Και πιστεύω ότι το πνεύμα αυτής της πορείας είναι να συλλάβει αυτό που πραγματικά έλεγε», πρόσθεσε.
australia_1.jpg

Ανησυχία στη Γερμανία για τον όγκο των διαδηλώσεων

Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, η Ιρλανδία τα κατήργησε 22 Ιανουαρίου, η Βρετανία τα καταργεί 27 Ιανουαρίου, το Ισραήλ τα θεωρεί άχρηστα και η Τσεχία απέσυρε την απόφαση υποχρεωτικότητας των εμβολίων…κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο…
Φως στο τούνελ της τοξικής πανδημίας, η κανονικότητα αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει και ο απαράδεκτος διαχωρισμός των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους καταρρέει…
Η Γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί για τον όγκο των μεγάλων διαδηλώσεων
Η γερμανική κυβέρνηση «ανησυχεί» σοβαρά για τον τεράστιο αριθμό διαμαρτυριών κατά των περιορισμών του COVID τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες που πραγματοποιούνται στην ιστορία της Γερμανίας.
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt με μεγάλη επιρροή στην Γερμανική κοινή γνώμη, αποκαλύπτει ότι μέσα σε μια ημέρα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε όλη την Γερμανία.
«Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις αποκεντρωμένες ενέργειες», αναφέρει η εφημερίδα, με μια πηγή να χαρακτηρίζει «καταθλιπτική» την «απεραντοσύνη» των διαδηλώσεων.
«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας δεν υπήρξαν διαδηλώσεις τέτοιας κλίμακας όσο τις τελευταίες εβδομάδες», με την κυβέρνηση να μετρά 1.046 ξεχωριστές διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν περίπου 188.000 με 200.000 πολίτες.
Αντί να περιγράφουν τέτοιες διαδηλώσεις ως «καταθλιπτικές», μήπως θα πρέπει η Γερμανία να πάρει το μήνυμα και να αφουγκραστεί την θέληση των πολιτών και της κοινωνίας;
Ένα σκάνδαλο στο Αμβούργο όπου ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των κρουσμάτων και νοσημειών COVID επιδείνωσε το κλίμα καθώς αποδείχθηκε ότι οι ανεμβολίαστοι ήταν μόλις 14%.
Μια έρευνα της Γερμανικής βουλής ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν 14,3%.
Η Γερμανία εξακολουθεί να προωθεί τα σχέδια να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του COVID, το θέμα αυτό θα το εξετάσει την επόμενη εβδομάδα.
Το 2021 ο αρχισυντάκτης της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας Bild ζήτησε συγγνώμη για τη κάλυψη του κορωνοϊού και την προσπάθεια τρομοκράτησης, ειδικά για τα παιδιά στα οποία είπαν «ότι επρόκειτο να δολοφονήσουν τη γιαγιά τους».
Ήδη η Τσεχική Δημοκρατία έχει εγκαταλείψει τα σχέδια να καταστήσει το εμβόλιο κατά του COVID υποχρεωτικό για ορισμένες ομάδες μετά από πολυάριθμες μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα Πράγα.
Αντιθέτως η Αυστρία θα προχωρήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

austria_3.jpg
Προετοιμάζεται μεγάλη διαδήλωση και στις Βρυξέλλες 23 Ιανουαρίου 2022


Η χειρότερη ασθένεια που εισήχθη από την Κίνα δεν ήταν ο ιός, αλλά ο ολοκληρωτισμός».
Στις 23 Ιανουαρίου, μια μαζική διαδήλωση για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.
Άνθρωποι από όλη την Ευρώπη που διαφωνούν με τους περιορισμούς υγείας και την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών θα συγκεντρωθούν ειρηνικά το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιασνουαρίου στη βελγική πρωτεύουσα.

Είναι μια πρωτοβουλία της Europeans United, μιας ομάδας με επικεφαλής τον Tom Meert.
Στη μεγάλη διαμαρτυρία συμμετέχουν περισσότεροι από 560 οργανισμοί από όλη την Ευρώπη.
Η ιδέα για το Europeans United προέκυψε όταν άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα κάθισαν μαζί με στόχο να ξεκινήσουν μια δημόσια συζήτηση: επιχειρηματίες, νοσηλευτές, γιατροί, επιστήμονες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, από όλα τα κοινωνικά στρώματα.
«Το κύριο αίτημα μας είναι τα έκτακτα μέτρα να υιοθετούνται με δημοκρατικό και ισορροπημένο τρόπο», έγραψε η EuropeansUnited στον ιστότοπό της.

«Για πάρα πολύ καιρό, οι κυβερνήσεις μας λαμβάνουν παράνομα μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία μας.
Με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας πανδημίας, προτείνουν νόμους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα ανθρώπινα δικαιώματα ή τα συντάγματα.
Σχεδόν όλες οι δημοκρατικές μας αξίες απειλούνται.

Φαίνεται ότι η χειρότερη ασθένεια που εισαγάγαμε από την Κίνα δεν ήταν ο ιός, αλλά ο ολοκληρωτισμός».
«Όταν το ευρωκοινοβούλιο δεν ακούει πλέον τον κόσμο, ο λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί.
Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι προτιμάμε να μην διαδηλώνουμε. Είμαστε στην πρώτη γραμμή, αλλά είμαστε επίσης απλοί άνθρωποι: φοβόμαστε την αστυνομία, φοβόμαστε τα πρόστιμα και έχουμε μια υγιή δόση φόβου και απέχθειας για κάθε μορφή βίας. Έχουμε επίσης πολλά να χάσουμε και προτιμάμε να μείνουμε σπίτι.

Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι σταδιακά ολισθαίνουμε σε ένα ολοκληρωτικό κράτος που απειλεί να ριζοσπαστικοποιηθεί περαιτέρω και να γίνει όλο και πιο καταστροφικό στην πορεία. Αυτή είναι μια εξέλιξη στην οποία δεν θέλουμε να είμαστε μέρος. Για να ακουστεί λοιπόν η φωνή μας, δεν βλέπουμε άλλο τρόπο από το να βγούμε στους δρόμους».
france.jpeg
Η διαδήλωση τράβηξε την προσοχή των ηγετών σε όλη την Ευρώπη.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022 από τους ευρωβουλευτές Cristian Terhes (Ρουμανία), Francesca Donato (Ιταλία) και Ivan Sincic (Κροατία),
κάλεσαν τους πολίτες να υποστηρίξουν τη διαδήλωση στις Βρυξέλλες.

Οι Βρυξέλλες είναι η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης – εδώ επινοήθηκε αυτή η πολιτική, το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό, εδώ ξεκίνησαν οι διακρίσεις και ο διαχωρισμός, εδώ υποστηρίζεται η λογοκρισία της επιστήμης και της ιατρικής, δυστυχώς – και εδώ πρέπει να τελειώσει.

Ας στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα – αρκετά με τις ψεύτικες πολιτικές, αρκετά με τις κακές λύσεις, αρκετά με την λογοκρισία, αρκετά με τις διακρίσεις.
Είναι καιρός να μιλήσουν οι επιστήμονες, να μιλήσουν οι γιατροί. Είναι καιρός για μια ανοιχτή συζήτηση για καλές λύσεις και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στην μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχουν: ο Dr. Reiner Fuellmich , ο οποίος έχει ιδρύσει την Επιτροπή Corona, o δικηγόρος Markus Haintz, ο καθηγητής Christian Perronne, η Mary Holland και η Αμερικανίδα οικονομολόγος Catherine Austin Fitts, η οποία υπηρέτησε υπό τον Πρόεδρο George Bush.
Επίσης, η δημοσιογράφος Senta Depuydt που εκπροσωπεί την Ένωση Προστασίας Υγείας των Παιδιών, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Robert Rois, η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav, η επιστήμονας δημόσιας υγείας Astrid Stuckelberger και πολλοί άλλοι.
Οι διαδηλωτές καλούν όλους να συμμετάσχουν, εμβολιασμένοι ή μη, αριστεροί ή δεξιοί, μικροί και μεγάλοι.
«Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει δικαιολογία για να εγκαταλείψουμε τη δημοκρατία.
Μια δικτατορία έχει ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση 100%. Ο δημόσιος διάλογος είναι το τέλειο εμβόλιο για την πόλωση. Άνθρωποι, πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ξανά!».

Διαδηλώσεις στη Σουηδία

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο (22/1/2022) ειρηνικά στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Σουηδίας κατά του υγειονομικού πάσου.
Περί τους 9.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, διαδήλωσαν στους δρόμους της Στοκχόλμης φωνάζοντας «Οχι στο εμβολιαστικό πάσο, Ναι στην ελευθερία», έπειτα από πρόσκληση οργάνωση που ονομάζεται «το Κίνημα για τη Ελευθερία».
Στο Γκέτεμποργκ άλλη διαδήλωση συγκέντρωσε περί τα 1.500 άτομα.
Η σκανδιναβική χώρα, που αντιμετωπίζει σφοδρό κύμα της επιδημίας με 40.000 ημερήσια κρούσματα εδώ και μία εβδομάδα, έχει θεσπίσει το εμβολιαστικό πιστοποιητικό από την 1η Δεκεμβρίου.
Από τις 12 Δεκεμβρίου 2021, το πάσο είναι υποχρεωτικό για την είσοδο σε εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους με 50 και πλέον άτομα.
Ορισμένα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης είχαν κλείσει νωρίς για προληπτικούς λόγους.
Περισσότερο από το 83% των Σουηδών άνω των 12 ετών έχει πλήρως εμβολιασθεί.

sweden_4.jpg
Απέναντι στην πανδημία, η Σουηδία, αντίθετα με άλλες χώρες, δεν επέβαλε lockdown στην πληθυσμό, ούτε έκλεισε τα σχολεία, προτιμώντας να συνιστά την τήρηση μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, την εξ αποστάσεως εργασία και περιορισμένη χρήση της μάσκας.
Οι αρχές απαγόρευσαν ωστόσο τις επισκέψεις σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, περιόρισαν τις δημόσιες εκδηλώσεις και τις ώρες λειτουργίας των μπαρ και των εστιατορίων.
Ο αριθμός των θανάτων στην Σουηδία, περί τους 15.600 επί πληθυσμού 10,3 εκατομμυρίων κατοίκων, βρίσκεται κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, αλλά είναι σαφώς υψηλότερος σε σχέση με τις γειτονικές της χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία και Δανία).

sweden_b_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης