Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με την κατάθεση των 4 υπόπτων για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη - Τι απέγιναν οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Θρίλερ με την κατάθεση των 4 υπόπτων για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη - Τι απέγιναν οι τοξικολογικές της Γεωργίας
Αναστάτωση επικρατεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονη Γεωργίας, μετά τη διάψευση του δικηγόρου της, ότι εστάλησαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας
Σχετικά Άρθρα

Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι τα δύο αδέλφια, Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης και οι φίλοι τους Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και Βασίλης Τραφαλής κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτοι για την υπόθεση.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από την Θεσσαλονίκη και τις δικαστικές αρχές.
Δημοσιεύματα, πάντως, αναφέρουν ότι η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης τους έχει ήδη καλέσει για να δώσουν ανωμοτί κατάθεση, με το θέμα να έχει και συνέχεια, καθώς η έρευνα έχει κορυφωθεί και υπάρχουν αναφορές για κυκλώματα μαστροπείας και ναρκωτικών που απλώνουν τα «πλοκάμια» τους και στο εξωτερικό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, Παρασκευή, θα δώσει νέα κατάθεση στην Εισαγγελία και η Γεωργία, που έκανε την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αναστάτωση με τις τοξικολογικές της Γεωργίας

Την ίδια στιγμή, αναστάτωση επικρατεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονη Γεωργίας, μετά τη διάψευση του δικηγόρου της, ότι εστάλησαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας.
Παρ’ όλα αυτά, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εξετάσεις εστάλησαν εκεί, καθώς ο εξοπλισμός που διαθέτει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αναλύσεων.
Παράλληλα, στα ρεπορτάζ γίνεται λόγος για απαρχαιωμένο εξοπλισμό, αλλά και για καινούργια φάρμακα τα οποία μπορεί να ανιχνευθούν από εργαστήρια του εξωτερικού, αλλά όχι από αυτά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίοι οι υπεύθυνοι φέρονται να επέλεξαν το εργαστήριο στην Ελβετία για να στείλουν τα δείγματα, έτσι ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η περίπτωση της Γεωργίας δεν είναι η μόνη που έχει εξεταστεί από εργαστήριο του εξωτερικού και φαίνεται πως αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν.

«Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες σαν τη Γεωργία, τις απειλούν»

Την ίδια στιγμή, τρεις κοπέλες, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη δική τους εμπειρία από προσκλήσεις που δέχονταν από τον διοργανωτή, τονίζουν πως το αλκοόλ, αλλά και οι ουσίες οργίαζαν σε κάθε πάρτι.

«Είχαμε πρόσκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» λέει αρχικά μια κοπέλα.

«Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί, δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία» συμπληρώνει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, στο πάρτι που έγινε στο άλλο ξενοδοχείο ήρθε η αστυνομία και από τη ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε γιατί θα μπλέξετε».

«Υπάρχουν κι άλλες ‘Γεωργίες’ που φοβούνται να μιλήσουν»

«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» αποκαλύπτει η κοπέλα και σοκάρει…

«Ακόμα και νομικά να το πας, ένας δικηγόρος χρειάζεται χρήματα» εξηγεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης