Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Omicron ισοπέδωσε το αφήγημα του εμβολιασμού – Το 95% των εμβολιασμένων μεταδίδει (Γερμανία), το 52% νοσεί βαριά (Ισραήλ)

Η Omicron ισοπέδωσε το αφήγημα του εμβολιασμού – Το 95% των εμβολιασμένων μεταδίδει (Γερμανία), το 52% νοσεί βαριά (Ισραήλ)
Η Omicron ήρθε να αποδείξει ότι ο εμβολιασμός δεν σε προστατεύει από την μετάδοση, ούτε από την νόσηση όπως προπαγανδιστικά αναφέρεται, τα εμβόλια δεν είναι το ιερό Τοτέμ...
Σχετικά Άρθρα

Η Omicron ισοπέδωσε το αφήγημα του εμβολιασμού αφού πλέον όλα και περισσότερα στοιχεία έρχονται να αποδείξουν ότι ο εμβολιασμός δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός, είναι επιστημονικά διάτρητος, ηθικά ανέντιμος και εκπορεύεται από πολιτικά κίνητρα εκδίκησης όπως απροκάλυπτα ανέφερε ο Γάλλος Πρόεδρος Macron που προσβάλλει την ιστορία του Γαλλικού λαού.
Το 95% των εμβολιασμένων μεταδίδει (Γερμανία) και το 52% των εμβολιασμένων νοσεί βαριά (Ισραήλ), τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά.

Ο εμβολιασμός είναι μια πράξη καθαρά προσωπική και δεν μπορεί να εντάσσεται σε πολιτικά ή νομικά πλαίσια.
Κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέγει τι θεωρεί ότι είναι το σωστό για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα είναι ενάντια στην λογική, είναι παραλογισμός, αποτελεί μαζική ψύχωση και δεν συνεισφέρει στην ενότητα της κοινωνίας.
Διεθνώς 3,91 δισεκ. ή το 50% του πληθυσμού έχουν πλήρως εμβολιαστεί, αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 50% είναι ανεμβολίαστο.
Επίσης μόλις 554 εκατ άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί με 3 δόσεις για να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι δηλαδή μόλις το 7,1% του συνολικού πληθυσμού της Γης.

Αναζητώντας την μετάφραση στο καταρρέον αφήγημα

1)Είπαν εμβολιάσου για να αποκτήσεις την ελευθερία σου.
Όμως αποδεικνύεται ότι από 1η Φεβρουαρίου 2022 όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί π.χ. στην Ελλάδα με 3η δόση θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι.
Στον πολίτη που του υποσχέθηκαν ελευθερία με δύο δόσεις, τώρα τον υποχρεώνουν έμμεσα να υποβληθεί και σε 3η δόση και προσεχώς σε 4η δόση.

2)Η Omicron καθίσταται η κυρίαρχη μετάλλαξη λόγω της εντυπωσιακής μεταδοτικότητας της.
Ωστόσο διεθνείς έρευνες με βασικότερη του Washington University κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η omicron θα προκαλέσει έως και 100 φορές λιγότερους θανάτους από την Delta.

3)Όλες οι μελέτες αποδεικνύουν ότι η Omicron μολύνει τους εμβολιασμένους σε ποσοστό έως και 95% όπως αποδείχθηκε και από μελέτες στην Γερμανία και Δανία (βλέπε Robert Koch Institute).

4)Βαριά νοσούντες και οι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 52% στο Ισραήλ - Σοκάρουν τα στοιχεία 
Όμως φαίνεται από τα στοιχεία στο Ισραήλ τελικά ούτε οι εμβολιασμένοι γλιτώνουν την βαριά νόσηση.
Σήμερα στο Ισραήλ υπάρχουν 205 σοβαρά ασθενείς, οι 98 ήταν ανεμβολίαστοι, οι 22 εμβολιάστηκαν έξι μήνες νωρίτερα και οι 77 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Οι βαριά νοσούντες πλήρως εμβολιασμένοι με 3 δόσεις ή δύο δόσεις ήταν 107 που σημαίνει ότι το 52% των σοβαρών περιπτώσεων στο νοσοκομείο είναι 52% έναντι 48% των ανεμβολίαστων.
Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα αντιπροσώπευαν επίσης το 47% των νέων κρουσμάτων την προηγούμενη εβδομάδα.
Προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία των ατόμων άνω των 60 ετών, του πιο ευάλωτου πληθυσμού, το Ισραήλ προωθεί την τέταρτη δόση εμβολίου.

5)Στην Ελλάδα και διεθνώς αναφέρεται ότι μετά από 5 ημέρες ένα ασυμπτωματικό άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αλλά στις 5 ημέρες συνεχίζει να είναι θετικό.
Στην περίπτωση αυτή μεταδίδει, όπως όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν.
Π.χ. στους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 7.000 δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στην εργασία τους αδικαιολόγητα και θα επιτρέψουν αύριο σε ένα ασυμπτωματικό πλήρως εμβολιασμένο άτομο του υγειονομικού τομέα να επανέλθει στην εργασία τους στις 5 ημέρες ενώ μεταδίδει τον covid 19.

6)Εάν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν σε ποσοστό 95% όπως αναφέρει το Robert Koch Institute της Γερμανίας και οι βαριά νοσούντες στα νοσοκομεία στο Ισραήλ σε ποσοστό 52% είναι εμβολιασμένοι… τότε προς τι τα μέτρα διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων;

7) Πλέον όλο και περισσότερες χώρες αρχίζουν και το ξανασκέφτονται, τα περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών αρχίζουν να μετριάζονται και πλέον οι κυβερνήσεις άτυπα… κυνηγούν την ανοσία της αγέλης μέσω της φυσικής νόσησης αλλά και του συνδυασμού των εμβολίων.

Συμπέρασμα

Η Omicron ήρθε να αποδείξει ότι ο εμβολιασμός δεν σε προστατεύει από την μετάδοση, ούτε από την νόσηση όπως προπαγανδιστικά αναφέρεται, τα εμβόλια δεν είναι το ιερό Τοτέμ...
Τα εμβόλια επιτελούν ένα έργο το οποίο είναι υπό προυποθέσεις.

H Omicron είναι μια μετάλλαξη πολύ λιγότερο θανατηφόρος ήρθε να αποδείξει ότι η πολιτική διαχείριση της πανδημίας, τα μέτρα διαχωρισμού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι πλήρως λανθασμένα και αποτυχημένα.
Οι κυβερνήσεις με αφορμή την Omicron να αλλάξουν πολιτική και να εγκαταλείψουν τα μέτρα διαχωρισμού που δεν έχουν καμία επιστημονική βάση και με ενωμένη όλη την κοινωνία να χτιστεί ένα τείχος προστασίας απέναντι σε μια πανδημία που συνεχίζει να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινωνία.
Ναι στην ελεύθερη επιλογή των εμβολίων, όχι στις υποχρεωτικότητες, όχι στον διαιωνιζόμενο διχασμό των κοινωνιών με κριτήρια πολιτικά και τιμωρητικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης