Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Robert Malone, Peter McCullough: Σκέψου δύο φορές πριν εμβολιάσεις τα παιδιά σου, δεν χρειάζονται εμβολιασμό

Robert Malone, Peter McCullough: Σκέψου δύο φορές πριν εμβολιάσεις τα παιδιά σου, δεν χρειάζονται εμβολιασμό
Robert Malone: Σκέψου δύο φορές πριν εμβολιάσεις τα παιδιά σου

Δύο κορυφαίοι επιστήμονες ο Robert Malone και ο Peter McCullough οι οποίοι έχουν λογοκριθεί αλλεπάλληλες φορές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή αμφισβητούν το βασικό αφήγημα… προτρέπουν τους γονείς να μην βιαστούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Robert Malone: Σκέψου δύο φορές πριν εμβολιάσεις τα παιδιά σου

Ο Dr Robert Malone, ιολόγος και ανοσολόγος που έχει συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA, προειδοποίησε ιδιαίτερα όσους επιδιώκουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του COVID-19.
«Σκεφτείτε δύο φορές πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας.
Διότι αν συμβεί κάτι κακό, δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω».
«Είναι σαφές ότι οι γονείς πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές για τον εμβολιασμό του παιδιού τους», προσθέτοντας ότι μπορεί να συμβούν σοβαρές παρενέργειες και μπορεί να είναι «τόσο σοβαρές που θα οδηγήσουν το παιδί σας στο νοσοκομείο».
Ο Malone σημείωσε ότι όσον αφορά τη μυοκαρδίτιδα, «υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι εάν το παιδί σας κάνει το εμβόλιο, δεν θα υποστεί ζημιά, δεν θα παρουσιάσει κλινικά συμπτώματα αλλά μπορεί να προκύψει κάποια βλάβη, υπάρχει τέτοια πιθανότητα»
«Αλλά το ερώτημα είναι, θέλετε να υποστεί αυτό το παιδί σας;
Γιατί αν συμβεί το μοιραίο, τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα, είναι μη αναστρέψιμα προβλήματα.
Δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί».

Παρουσιάζοντας μια λίστα μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19 σε παιδιά, με κυριότερη τη μυοκαρδίτιδα.
Περιλαμβάνεται επίσης μια συλλογή από αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών καθώς και αναφορές θανάτου στην παιδιατρική κοινότητα, που υποβάλλονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

«Βρίσκονται εκεί ως σύνδεσμοι προς τη βάση δεδομένων VAERS και αν κάνετε κλικ σε αυτά, μπορείτε να δείτε την πραγματική αναφορά VAERS που κατατέθηκε από έναν γιατρό λέγοντας ότι αυτό συνέβη», είπε ο Malone.
«Και μπορείτε να πάρετε τη δική σας απόφαση σχετικά με το εάν πιστεύετε ότι αυτό σχετίζεται με το εμβόλιο ή όχι.
Άρα όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχουν».
Η προειδοποίηση του Malone έρχεται αφού είχε δηλώσει στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 «ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα των παιδιών σας» που «θα αναγκάσει το σώμα του παιδιού να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας».

«Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα κρίσιμα όργανα των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νευρικού τους συστήματος, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων τους, συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος, του αναπαραγωγικού τους συστήματος και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα».

Ο Malone είναι σθεναρά αντίθετος με τις εντολές εμβολίων για τα παιδιά κατά του COVID-19.
Είναι ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος και ρυθμιστικός υπεύθυνος για το The Unity Project , ένα κίνημα που επιδιώκει να αντισταθεί στις εντολές εμβολίων COVID-19 για παιδιά.
Η θέση του Unity Project βασίζεται στη λογική της ενημερωμένης συναίνεσης έναντι του αναγκαστικού εμβολιασμού - ότι οι εντολές δεν μπορούν να επιβάλλονται».
Οι αποφάσεις πρέπει να αφορούν αποκλειστικά τους γονείς και όχι σε επίπεδο πολιτείας ή σχολικής επιτροπής.
Τα σχολικά συμβούλια, τα σχολεία και οι δάσκαλοι δεν έχουν το δικαίωμα να αναζητούν ιατρικές πληροφορίες για τους μαθητές τους, αυτό είναι παράνομο.
Κι όμως, γίνεται συνέχεια.
Και οι μαθητές υφίστανται εκφοβισμό αν δεν έχουν εμβολιαστεί».
O Malone είναι επίσης πρόεδρος της Διεθνούς Συμμαχίας Ιατρών και Επιστημόνων Ιατρών— μιας ομάδας 16.000 επαγγελματιών που έχουν υπογράψει μια δήλωση που λέει ότι τα υγιή παιδιά «δεν πρέπει να υποβάλλονται σε αναγκαστικό εμβολιασμό».
«Οι εντολές είναι παράνομες με βάση τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, τη Συμφωνία του Ελσίνκι, την Έκθεση Belmont», είπε ο Malone.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, που κυκλοφορεί ως Comirnaty, είναι το μόνο που έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για άτομα 16 ετών και άνω.
Η έγκριση αφορά μόνο δόσεις εμβολίου Pfizer COVID-19, σύμφωνα με έγγραφα του FDA, ενώ η υπάρχουσα προμήθεια εμβολίων COVID-19 στο πλαίσιο της Pfizer-BioNTech στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να χορηγείται σύμφωνα με μια ενημερωμένη EUA.
Ο FDA χορήγησε EUA για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech για άτομα ηλικίας 12–15 ετών τον Μάιο του 2021 και για παιδιά ηλικίας 5–11 ετών τον Οκτώβριο του 2021.
Η Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2021 έγινε η πρώτη πολιτεία που ενέκρινε εμβόλια κατά του COVID-19 για παιδιά, ακολουθούμενη από τη Λουιζιάνα τον Δεκέμβριο του 2021.
Και οι δύο πολιτείες δήλωσαν ότι θα επιβάλουν την εντολή μόνο εάν ο FDA εγκρίνει πλήρως τα εμβόλια για παιδιά.

Το εμβόλιο Pfizer παραμένει το μοναδικό εμβόλιο κατά του COVID-19 που διατίθεται για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο FDA καθυστέρησε τον Οκτώβριο του 2021 μια απόφαση σχετικά με το εάν θα χορηγούσε στη Moderna EUA για τον COVID-19 για άτομα ηλικίας 12 έως 17 ετών, λέγοντας ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανεξετάσει περαιτέρω τον κίνδυνο του εμβολίου για μυοκαρδίτιδα.

Dr. Peter McCullough: Τα υγιή παιδιά δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν κατά του COVID-19

Ο Dr Peter McCullough πιστεύει ότι τα υγιή παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται για τον COVID-19, επειδή το ποσοστό αυτών των παιδιών που πεθαίνουν από τον ιό είναι απειροελάχιστο, αλλά οι δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου στην ίδια ομάδα προκαλούν μεγάλη ανησυχία.
Ο McCullough, κορυφαίος καρδιολόγος και επιδημιολόγος, ανέφερε ότι το 2021, περίπου 600 παιδιά πέθαναν μετά από μόλυνση από τον ιό COVID-19 (το 2021 περίπου 600 πέθαναν από άλλους αναπνευστικούς ιούς όπως η γρίπη).
Τα παιδιά είχαν υποκείμενα νοσήματα, σοβαρές ασθένειες όπως κυστική ίνωση, πνευμονική νόσο, συγγενή καρδιοπνευμονική νόσο ή καρκίνο.
Μια μελέτη του Dr Marty Makary από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ανέφερε ότι αναζητούν ένα παιδί που πέθανε πράγματι από τον COVID-19, το οποίο ήταν προηγουμένως υγιές», είπε ο Peter McCullough.
Ο Dr Marty Makary ανέφερε ότι η ερευνητική μου ομάδα στο Johns Hopkins συνεργάστηκε με το FAIR health για να μελετήσει τους παιδικούς θανάτους από COVID-19 χρησιμοποιώντας περίπου τα μισά από τα δεδομένα ασφάλισης υγείας της χώρας. Διαπιστώσαμε ότι το 100% των παιδιατρικών θανάτων από COVID-19 ήταν σε παιδιά με προϋπάρχουσα πάθηση».
«Και έτσι, για αυτούς τους λόγους, οι καλοί γιατροί δεν θα σκέφτονταν ποτέ, μα ποτέ τον εμβολιασμό ενός παιδιού», είπε ο McCullough.

Πιστεύει ότι είναι λογικό να εμβολιάζονται τα παιδιά για ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα ή ευρέως μεταδοτικές όπως η ανεμοβλογιά ή η παρωτίτιδα και η ιλαρά, αλλά όχι για έναν ιό όπως ο SARS-CoV2 που βλάπτει ελάχιστα έως καθόλου τα παιδιά.
Ο ίδιος συνιστά τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του COVID-19 που έχουν άλλες σοβαρές ασθένειες.

Ο McCullough είπε ότι δεν έχουμε αρκετά δεδομένα για τις μακροπρόθεσμες και δυσμενείς επιπτώσεις των εμβολίων σε υγιή παιδιά και τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι περισσότερο κάνουν κακό παρά καλό.

«Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα εκθέταμε ποτέ τα παιδιά σε ένα εμβόλιο που δεν είχε μακροχρόνιο προφίλ ασφάλειας.
Τα πρότυπα του FDA για ένα εμβόλιο που βασίζεται μόνο σε αντιγόνο πρέπει να είναι δύο χρόνια προφίλ ασφάλειας. Χρειαζόμαστε πολλές διαβεβαιώσεις ότι δεν προκαλεί σοβαρές παρενέργειες».

Ο Dr Kostoff δημοσίευσε μια μελέτη στο PubMed τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός των παιδιών δεν αξίζει τον κίνδυνο.

Η μελέτη του Kostoff αναφέρει:
«Ο μεγαλύτερος όγκος των επίσημων κατά κεφαλήν θανάτων που αποδίδονται στον COVID-19 συμβαίνει σε ηλικιωμένους με υψηλές συννοσηρότητες και οι κατά κεφαλήν θάνατοι που αποδίδονται στον COVID-19 είναι αμελητέοι στα παιδιά».
Η μελέτη αναφέρει ότι ο κίνδυνος θανάτου από COVID-19 μειώνεται δραστικά όσο μειώνεται η ηλικία και οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών σε χαμηλότερες ηλικιακές ομάδες θα αυξήσουν την αναλογία κινδύνου-οφέλους, ίσως σημαντικά».

Ο McCullough επέκρινε τον Dr. Eric Rubin, τον εκδότη του New England Journal of Medicine (NEJM) και μέλος της συμβουλευτικής ομάδας για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων για παιδιά, για τα σχόλιά του που φαίνεται να αγνοούν τους κινδύνους των εμβολίων για τα παιδιά.
«Λοιπόν, στο μυαλό του ως εκδότη του New England Journal of Medicine και ως μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής με επιρροή, η πρόταση είναι να εμβολιαστούν απολύτως τα παιδιά με ανεξέλεγκτο τρόπο, με ανεξέλεγκτη παρακολούθηση και να αφήσουν τους γονείς έρμαιους στην φρενίτιδα για ασφάλεια», είπε ο McCullough.

Ο Rubin συμμετείχε σε μια ομάδα ανεξάρτητων συμβούλων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) που στις 29 Οκτωβρίου χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5–11 ετών.
Η επιτροπή συμφώνησε με τα δεδομένα της ίδιας της Pfizer ότι το εμβόλιο είναι κατά 90,7% ασφαλές για τα παιδιά.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου στο New England Journal of Medicine απηχούσε τη γνώμη της συμβουλευτικής επιτροπής σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων για τα παιδιά.
Η μελέτη εξέτασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης του Ισραήλ και διαπίστωσε ότι «η εκτιμώμενη επίπτωση μυοκαρδίτιδας ήταν 2,13 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα.
Η υψηλότερη επίπτωση ήταν μεταξύ ανδρών ασθενών ηλικίας μεταξύ 16 και 29 ετών».
Η μελέτη αναφέρει ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν ήπιες.

Ωστόσο, ο McCullough έχει αξιολογήσει δεδομένα που δείχνουν ότι η μυοκαρδίτιδα προκαλεί μεγάλη ανησυχία κατά τη χορήγηση του εμβολίου σε παιδιά.
Ο McCullough βρήκε στοιχεία ότι τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα σε σημαντικό αριθμό εμβολιασμένων, κυρίως νέων.
Επικαλέστηκε μια μελέτη της Dr. Tracey Hoeg στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η οποία διαπίστωσε ότι το ποσοστό αυτών των συμβάντων είναι υψηλότερο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης