Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Contiki: Οι νέοι ταξιδιώτες και οι τάσεις τους για το 2022

Contiki: Οι νέοι ταξιδιώτες και οι τάσεις τους για το 2022
Οι νεότεροι Αμερικανοί ταξιδιώτες σύμφωνα με την Contiki, επιθυμούν είτε διακοπές στην παραλία, είτε ευρωπαϊκές εξερευνήσεις είτε κάτι ενδιάμεσο
Οι ταξιδιώτες μεταξύ 18 και 35 ετών επιστρέφουν από την πανδημία με πολλούς τρόπους. Τώρα που ξεκίνησαν τα ταξίδια οι νέοι άλλαξαν όχι μόνο τους προορισμούς που θα ήθελαν να επισκεφτούν, αλλά και τις εμπειρίες που προτιμούν.
Οι νεότεροι Αμερικανοί ταξιδιώτες σύμφωνα με την Contiki, επιθυμούν είτε διακοπές στην παραλία, είτε ευρωπαϊκές εξερευνήσεις είτε κάτι ενδιάμεσο.
Οι δραστηριότητες περιπέτειας είναι στο μυαλό πολλών ταξιδιωτών καθώς αρχίζουν να επιστρέφουν στον κόσμο.
Η επιθυμία να βιώσουν περισσότερα θα αποτελέσει το κίνητρο για πολλούς νέους ταξιδιώτες να επισκεφθούν μέρη όπως η Ταϊλάνδη, η Ιρλανδία, η Αίγυπτος και η Νότια Αφρική.
Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες αποτελούν επίσης σχεδόν τις μισές κρατήσεις του Contiki για το επόμενο έτος.
Ο μέσος όρος ηλικίας των ταξιδιωτών που κάνουν κράτηση με το Contiki είναι 27.
Συνολικά, οι νεότεροι ταξιδιώτες αναζητούν απίστευτες αποδράσεις, πολλές φορές επηρεασμένοι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάντα εντός συγκεκριμένου προϋπολογισμού.
Οι νεότεροι ταξιδιώτες είναι συχνά πιο πρόθυμοι να μειώσουν τον προϋπολογισμό σε πράγματα όπως τα αεροπορικά εισιτήρια, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους με άλλους τρόπους που τους ανταμείβουν περισσότερο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης