Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Amadeus: Τι περιλαμβάνει η ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια

Amadeus: Τι περιλαμβάνει η ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια
Πολλά έχουν αλλάξει και υπάρχουν σαφείς ευκαιρίες στον νέο κόσμο των επαγγελματικών ταξιδιών για περαιτέρω βελτίωση

Τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις στρατηγικές ανάπτυξης που θα διαμορφώσουν το μέλλον των επαγγελματικών ταξιδιών, διερευνά η τελευταία έκθεση της Amadeus.
Η έρευνα βασίζεται σε γνώσεις από περισσότερα από 250 στελέχη Travel Management Companies (TMC). Συγκεντρώθηκαν μέσω ποσοτικής έρευνας καθώς και συνεντεύξεων σε βάθος.
Μερικά από τα ευρήματα δείχνουν:
Στις χώρες της Ασία και του Ειρηνικού (APAC), το 82% των επαγγελματιών ταξιδιωτών θέλουν να ενημερωθούν για πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια στη χώρα που επισκέπτονται. Αυτό γίνεται πριν και κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού τους ταξιδιού.

  • Το 57% βλέπει μια μετατόπιση από «μη διαχειριζόμενα» σε «διαχειριζόμενα ταξίδια». Καθώς ο προγραμματισμός ενός επαγγελματικού ταξιδιού γίνεται όλο και πιο περίπλοκος.
  • Το 71% των επαγγελματιών ταξιδιωτών ανέφερε τις τεχνολογικές εξελίξεις ως την κορυφαία στρατηγική για την ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών, σε σύγκριση με το 63% παγκοσμίως.

«Οι εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στην Ασία & Ειρηνικό είναι οι πιο αισιόδοξες ότι τα επαγγελματικά ταξίδια θα ανακάμψουν –κάτι που έχει ήδη συμβεί στην κινεζική εγχώρια αγορά.
Ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει και υπάρχουν σαφείς ευκαιρίες στον νέο κόσμο των επαγγελματικών ταξιδιών για περαιτέρω βελτίωση.
Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο υψηλός αριθμός μετάβασης από τα μη διαχειριζόμενα σε διαχειριζόμενα επαγγελματικά ταξίδια. Αυτό παρέχει φανταστικές δυνατότητες στις εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών να κερδίσουν περισσότερα έσοδα βοηθώντας τους πελάτες σε αυτόν τον μετασχηματισμό”.
Τα ανωτέρω δήλωσε ο Mieke De Schepper, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Asia Pacific, Amadeus.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης