Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η νεκρολογία των μέτρων για τον covid στην Ελλάδα – Από 4.838 νεκρούς το 2020 σε 18.516 το 2021 με 62% εμβολιασμένους

Η νεκρολογία των μέτρων για τον covid στην Ελλάδα – Από 4.838 νεκρούς το 2020 σε 18.516 το 2021 με 62% εμβολιασμένους
Τα μέτρα λοιπόν απέτυχαν, αυτό δείχνει η ωμή πραγματικότητα, δεν ευθύνονται οι πολίτες, δεν ευθύνονται οι εμβολιασμένοι που πίστεψαν στην συνταγή του εμβολιάσου να διασωθείς, δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι που έχουν τις αντιρρήσεις τους, ευθύνεται το λάθος αφήγημα, τα λάθος μέτρα, οι λάθος πολιτικές.
Σχετικά Άρθρα

Υποτίθεται ότι τα εμβόλια προστατεύουν, όχι από την μετάδοση ή την νόσηση αλλά μειώνουν τους θανάτους με βάση το κυρίαρχο αφήγημα.
Λογικά με 62% του πληθυσμού εμβολιασμένο και το 38% ανεμβολίαστο οι θάνατοι και τα κρούσματα έπρεπε να έχουν δραστικά μειωθεί.
Υποτίθεται ότι ο ηθικά απαράδεκτος, επιστημονικά αστήρικτος διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους θα λειτουργούσε.
Κοινώς άπαξ και απομονώθηκαν οι αντιρρησίες ανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι απέκτησαν την… ελευθερία τους θα έπρεπε η πανδημία του covid 19 να τιθασευτεί.
Υποτίθεται ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – άλλο ένα μέτρο διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – θα λειτουργούσαν.
Υποτίθεται ότι οι χρήση μάσκας την οποία προώθησαν το 2020 ως λύση θα λειτουργούσε αλλά το 2021… η χρήση μάσκας έχει πάει περίπατο.
Υποτίθεται ότι όλη αυτή η πολιτική, τα μέτρα και η αυστηρότητα κατά των ανεμβολίαστων – που στην πράξη είναι επιβολή συμμόρφωσης και κοινωνικό πείραμα συμπεριφοράς – θα απέδιδαν.
Τα τραγικά αναποτελεσματικά lockdowns του 2020, δεν επανέρχονται το 2021 παρά την έκρηξη κρουσμάτων και νεκρών…
Το 2020 η ελληνική κυβέρνηση υποστήριξε τα απαράδεκτα lockdowns αλλά το 2021 τα καταδικάζει – και σωστά – επικαλούμενη ότι η οικονομία δεν αντέχει…
Όμως η κυβέρνηση παρουσιάζει την Ελλάδα ως ακμάζουσα οικονομία που προφανώς δεν είναι… Τι ισχύει τελικά;
Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέλθουν σε κλειστούς χώρους όπου συνωστίζονται μόνο εμβολιασμένοι.
Οι ανεμβολίαστοι έχουν περιθωριοποιηθεί, οπότε έχει μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος…
Όμως οι εμβολιασμένοι μπορούν να βρεθούν σε κλειστούς χώρους, το αίσθημα πλασματικής ευφορίας, έχει δημιουργήσει την ιδέα ότι ο covid 19 τελείωσε αλλά πλησιάζουμε τους 20.000 νεκρούς και το 1 εκατ κρούσματα στην Ελλάδα.

Τι πήγε λάθος; - Γιατί η Ελλάδα εμφανίζει την χειρότερη επιδημιολογική εικόνα στην Ευρώπη;

Πρωτίστως η αποτυχία της Ελλάδος στην διαχείριση της πανδημίας και του covid 19 είναι απόρροια λάθος πολιτικών.
Κυβέρνηση και ομάδα επιστημόνων στην προσπάθεια τους να τιθασεύσουν την πανδημία και να προωθήσουν τον εμβολιασμό είπαν ψέματα, απείλησαν την κοινωνία, παραπλάνησαν, μπλόφαραν…
Μέρος της κοινωνίας, συνειδητοποίησε το θέατρο που παιζόταν και αντέδρασε.
Μεγάλο μέρος της κοινωνίας που δεν εμβολιάζεται αντιδρά στον αυταρχισμό κυβέρνησης και επιστημόνων… οι οποίοι υπό τον μανδύα της νομικής ασυλίας μπορεί να λένε ότι θέλουν χωρίς να θεωρείται fake news.
Μπορούν να λένε ότι σαχλαμάρα θέλουν, μπορούν να τρομοκρατούν… είναι αυτός ο ρόλος της επιστήμης να τρομοκρατεί ή να συμβουλεύει;
Προφανώς και οι τηλεπιστήμονες που βγαίνουν στα κανάλια, πέραν της προβολής… καλοπιάνουν και την κυβέρνηση να τους βολέψει σε επιτροπές, οπότε εμφανίζονται βασιλικότεροι του Βασιλέως.
Δεν δουλεύουν για την ιατρική επιστήμη… όλοι αυτοί αλλά έχουν ξεκάθαρα ιδιοτελή κίνητρα που δεν έχουν καμία σχέση με το κοινωνικό σύνολο.
Ας δούμε λίγο τα δεδομένα.
Η Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2020 έως τέλη Δεκεμβρίου 2020 είχε από την πανδημία 4.838 νεκρούς…
Δεν υπήρχαν εμβόλια, μόνο lockdowns και μάσκες.
Έως τις 21 Μαίου 2021 στην Ελλάδα είχαν εμβολιαστεί 3,12 εκατ πολίτες και έως τις 15 Ιουνίου 2021 στην Ελλάδα είχαν εμβολιαστεί με μια δόση 5,34 εκατ πολίτες.
Σήμερα αρχές Δεκεμβρίου 2021 το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων είναι 62% ή 6,63 εκατ πολίτες και με μια δόση λίγο πάνω από 7 εκατ.
Με βάση αυτό το ποσοστό και λαμβάνοντας υπόψη και την φυσική ανοσία που επιστημονικά έχει αποδειχθεί ισχυρότερη της ανοσίας που επιφέρουν τα εμβόλια, τότε ένα ποσοστό άνω του 70% μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει δημιουργήσει – έστω και πρόσκαιρα – τείχος ανοσίας.
Γιατί λοιπόν τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί, οι θάνατοι έχουν εκτοξευθεί και η υγειονομική εικόνα της Ελλάδος είναι τραγική.
Πως εξηγείται ότι αντί με τα εμβόλια να μειωθούν οι θάνατοι, είχαμε έκρηξη θανάτων;
Πως αποδεικνύεται ότι απέδωσαν τα εμβόλια όταν πλησιάζουμε τους 20.000 νεκρούς;
Πρώτη φορά στην Ελλάδα καταγράφονται τόσο πολλοί νεκροί και αυτό συνέβη την περίοδο 2020 με 2021 και θα συνεχιστεί και το 2022 προφανώς…

Γιατί τα τιμωρητικά μέτρα δεν θα αποδώσουν;

Με τα 100 ευρώ πρόστιμο κάθε μήνα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ουσιαστικά η κυβέρνηση, αυθαίρετα και προκλητικά, ανήθικα και μιαρά, επονείδιστα και προσβλητικά αφαιρεί από ένα συνταξιούχο 1200 ευρώ τον χρόνο.
Υποθέτουμε ότι μια μέση σύνταξη είναι 800 ευρώ, στις αγροτικές συντάξεις είναι 350 με 400 ευρώ.
Σε ένα αγρότη που είναι συνταξιούχος με 400 ευρώ του αφαιρεί η κυβέρνηση 3 μήνες από τους 12 μήνες σύνταξης…
Τα πρόστιμα εφαρμόζονται μόνο στις χώρες όπου οι ανίκανες κυβερνήσεις απέτυχαν στην διαχείριση και προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για την αποτυχία τους στους πολίτες.
Αυτή η συνταγή μεταφοράς ευθυνών είναι χιλιοειπωμένη, δεν έχει καμία επιστημονική βαρύτητα και έχει ένα στόχο να τιμωρήσει όσους επιμένουν να μην εμβολιαστούν όσους αντιδρούν στο κοινωνικό πείραμα συμπεριφοράς.

Τα μέτρα λοιπόν απέτυχαν, αυτό δείχνει η ωμή πραγματικότητα, δεν ευθύνονται οι πολίτες, δεν ευθύνονται οι εμβολιασμένοι που πίστεψαν στην συνταγή του εμβολιάσου να διασωθείς, δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι που έχουν τις αντιρρήσεις τους, ευθύνεται το λάθος αφήγημα, τα λάθος μέτρα, οι λάθος πολιτικές.
Οι υπαίτιοι για την αποτυχία της πανδημίας στην Ελλάδα είναι η κυβέρνηση που ασκεί εξουσία και η ομάδα των επιστημόνων και τηλεπιστημόνων που προσβάλλουν την ιατρική τους ιδιότητα και παίζουν ιδιοτελή παιχνίδια.
ellasssss1.png

elllasssss2.png

ellasssssss3.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης