Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί το Ιαπωνικό υπουργείο Υγείας τα εμβόλια Pfizer και Moderna σχετίζονται με σοβαρές παρενέργειες στην καρδιά

Προειδοποιεί το Ιαπωνικό υπουργείο Υγείας τα εμβόλια Pfizer και Moderna σχετίζονται με σοβαρές παρενέργειες στην καρδιά
Οι ιαπωνικές υπηρεσίες υγείας αναθεωρούν την αξιολόγηση τους για τα εμβόλια mRNA τονίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά καρδιακά προβλήματα και μιλούν για εγρήγορση από σύσταση για απλή παρακολούθηση
Σχετικά Άρθρα

Δύο κορυφαίοι οργανισμοί, το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας και η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία προειδοποιούν ότι τα εμβόλια κατά του covid 19 με βάση το mRNA, δηλαδή τα εμβόλια της Pfizer και Moderna ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την καρδιακή υγεία ειδικά στους νέους ανθρώπους.
Το ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας προειδοποίησε για θέματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA για τον COVID.
Μάλιστα σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι
«Το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας θέτει σε παρακολούθηση την «σοβαρή παράπλευρη αντίδραση» της μυοκαρδίτιδας
Το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας αποφάσισε στις 3 Νοεμβρίου 2021 να αυξήσει την εγρήγορση της σε «σοβαρές παρενέργειες» από σύσταση για κανονικές προειδοποιήσεις και να απαιτήσει από τους γιατρούς να αναφέρουν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που αναφέρονται συχνότερα σε νεαρούς μετά τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό ειδικά με τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.
Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται ότι
«Από την άλλη πλευρά, η μυοκαρδίτιδα μπορεί να εμφανιστεί ως επιπλοκή από τον κορωνοϊό και η συχνότητα της βρέθηκε να είναι υψηλότερη από ότι μετά τον εμβολιασμό.
Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας συνεχίζει να προτείνει τον εμβολιασμό καθώς «τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού είναι μεγαλύτερα από τα μειονεκτήματα όπως οι παρενέργειες».

Σημαντική εξέλιξη

Αυτή είναι μια εκπληκτική εξέλιξη
Οι ιαπωνικές υπηρεσίες υγείας αναθεωρούν την αξιολόγηση τους για τα εμβόλια mRNA τονίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά καρδιακά προβλήματα και μιλούν για εγρήγορση από σύσταση για απλή παρακολούθηση.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις αναφορές για κατάρρευση αθλητών και μερικούς θανάτους νέων μετά από εμβολιασμό… ωστόσο έσπευσαν πολλοί να τις απορρίψουν ότι δεν έχουν επιστημονικό υπόβαθρο.
Όμως οι αναφορές από την Ιαπωνία – με επίσημο πλέον τρόπο – αλλάζει τα δεδομένα καθώς συνδέει τα εμβόλια με παρενέργειες στην καρδιά.
Πάντως είναι εντυπωσιακό, σε ένα φυσιολογικό κόσμο, εάν κάποιος προειδοποιούσε για παρενέργειες από τα εμβόλια στην καρδιά, όλοι θα έσπευδαν να αναλύσουν μια τέτοια εξέλιξη ώστε οι πολίτες του κόσμου να έχουν πλήρη ενημέρωση…
Στην νέα πραγματικότητα μια τέτοια εξέλιξη… θάβεται από την ομερτά της σιωπής.

Τι έχει αναφέρει η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία

Νέα μελέτη και προειδοποίηση από την American Heart Association
Τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων από 11% σε 25%.
Σε μελέτη που έχει παρουσιαστεί από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία η βαθμολογία puls Cardiac Test μετριέται κάθε 3-6 μήνες στους ασθενείς μας τα τελευταία 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την εμφάνιση των εμβολίων mRNA COVID 19 από τη Moderna και την Pfizer, σημειώθηκαν δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία puls έγιναν εμφανείς στους περισσότερους ασθενείς».
Ουσιαστικά η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία ανέφερε ότι κατέγραψε έκρηξη σε ορισμένες μετρήσεις της που αυξάνουν τον κίνδυνο για εκδήλωση καρδιακής πάθησης από 11% σε 25%.
Ωστόσο και η είδηση αυτή θάφτηκε από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης ενώ και το Twitter μετά από αυτή την ανάλυση… για τον σύνδεσμο του American Heart Association… προειδοποιεί για λόγους ασφαλείας τους χρήστες να μην επισκέπτονται το εν λόγω site…
BN6_1.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης