Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στα ίχνη των αρπακτικών της Reggeborgh - Οι τυχοδιώκτες έστειλαν εξώδικο στην Επ. Κεφαλαιαγοράς

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στα ίχνη των αρπακτικών της Reggeborgh - Οι τυχοδιώκτες έστειλαν εξώδικο στην Επ. Κεφαλαιαγοράς
Φαίνεται ότι όταν κάποιοι θεωρούσαν τον ολλανδό «σοβαρό επενδυτή», αυτός με την γνωστή παρέα «παρκαδόρων» μετοχών, ντόπιων συνεργατών και άλλων καταφερτζήδων υλοποιούσαν το σχέδιο άλωσης της Ελλάκτωρ
Σχετικά Άρθρα

(upd5)Η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αφορά τον συντονισμό των ολλανδών μετόχων της Ελλάκτωρ, φαίνεται να ανοίγει νέο κεφάλαιο στην εποπτεία της κεφαλαιαγοράς.
Την ίδια στιγμή η Reggeborgh προκλητικά έστειλε εξώδικο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέροντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την Atlas...
To bankingnews έχει αποκαλύψει τις σκοτεινές διαδρομές της Reggeborgh με την Atlas.
Ωστόσο το εξώδικο είναι μια...αστεία προσέγγιση που αποδεικνύει... την ενοχή των ολλανδών καιροσκόπων...

Παρά την καθυστέρηση που είχε παρατηρηθεί αρχικά, ξεκινά νέα φάση κατά την οποία η πρακτική της εποπτείας με προτεραιότητα την προστασία της αγοράς και των μικρομετόχων θα είναι περισσότερο ενεργή.
Προκαλεί εντύπωση ότι ακόμα και χθες, λίγες ώρες πριν την λήξη της συνεδρίασης της Επιτροπής κάποιοι είχαν διαδώσει φήμες σύμφωνα με τις οποίες απορρίπτονται όλες οι καταγγελίες και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που επιβαρύνει την διοίκηση της Ελλάκτωρ με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ορισμένοι από την έντονη άνοδο της τιμής της μετοχής…

Γιαυτό η υπόθεση Ελλάκτωρ φαίνεται να έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία και πρέπει να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποσταλούν στις ενεχόμενες εταιρείες Reggeborgh και Atlas οι επίσημες επιστολές με τα στοιχεία που καλούνται να αντικρούσουν.

Προφανώς η πλευρά του ολλανδού τζογαδόρου του χρηματιστηρίου, περιμένει με αγωνία τα σχετικά στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews (Β.Ν.) αποκαλύπτουν ότι ανάλογες κινήσεις όπως στην Ελλάκτωρ έχουν επιχειρηθεί από την ίδια παρέα και σε άλλη εταιρεία - στόχο.
Φαίνεται ότι όταν κάποιοι θεωρούσαν τον ολλανδό «σοβαρό επενδυτή», αυτός με την γνωστή παρέα «παρκαδόρων» μετοχών, ντόπιων συνεργατών και άλλων καταφερτζήδων υλοποιούσαν το σχέδιο άλωσης της Ελλάκτωρ.

Το γεγονός ότι το σχέδιο πέτυχε στην αρχική φάση, δεν απαλύνει καθόλου τις ευθύνες των αρπακτικών που ήδη επιχειρούν να σκεπάσουν τα ίχνη τους.
Μάταιος ο κόπος τους, καθώς η αγορά έχει αντιληφθεί πλέον ότι αντί μακροπρόθεσμοι επενδυτές είναι τζογαδόροι του χρηματιστηρίου από την δράση των οποίων έχουν ζημιωθεί μικρομέτοχοι σε πολλές χώρες.

Το bankingnews.gr θα συνεχίσει την έρευνα καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Πιστεύουμε όμως ότι προσφέρεται σε κάποιους η δυνατότητα να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν και να αποστασιοποιηθούν από τα δρώμενα.
Έχουν ακόμα την ευκαιρία αυτή που δεν είναι όμως απεριόριστης διάρκειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης