Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Οδηγούμαστε σε βέβαιη αύξηση κρουσμάτων – Να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Βασιλακόπουλος: Οδηγούμαστε σε βέβαιη αύξηση κρουσμάτων – Να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Είμαστε σε έναν αγώνα, εμείς με τα εμβόλια και ο ιός με τις μεταλλάξεις είπε ο κ.Βασιλακόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως οδηγούμαστε με βεβαιότητα σε αύξηση κρουσμάτων διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη για περαιτέρω επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.
«Μέρα με τη μέρα ο καιρός γίνεται πιο κρύος.
Αυτό οδηγεί σε διαβίωση κυρίως σε εσωτερικούς χώρους και γνωρίζουμε όλοι ότι ο ιός είναι 15 με 20 φορές πιο μεταδοτικός σε εσωτερικούς χώρους από ότι σε εξωτερικούς χώρους. Αν αυτό το συνδυάσετε με την σταθεροποίηση του αριθμού των εμβολιασμένων και την ταυτόχρονη πλημμελή εφαρμογή των μέτρων γιατί τα μέτρα που ελήφθησαν είναι σωστά αλλά δυστυχώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα μέτρα δεν τηρούνται από τους πολίτες ή τουλάχιστον δεν τηρούνται από το σύνολο των καταστημάτων εστίασης θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην αύξηση των κρουσμάτων» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βασιλακόπουλος
Ο κ.Βασιλακόπουλος επανέλαβε πως είναι αναγκαίο να επεκταθούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.
«Έχω την αίσθηση ότι το κράτος θα πρέπει να έρθει και να προστατεύσει με επέκταση της υποχρεωτικότητας ακόμα και σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν την ευθυκρισία οι ίδιοι να προστατεύσουν τον εαυτό τους.
Θα γίνουν και άλλα στελέχη αν αφήσουμε το κακό να συνεχίζεται.
Σε έναν αγώνα είμαστε, εμείς με τα εμβόλια και ο ιός με τις μεταλλάξεις, ποιος θα προλάβει ποιον» τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης