Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Δεν αποσύρω την υποψηφιότητα μου ακόμα και εάν κατέβει ο Γ. Παπανδρέου

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Δεν αποσύρω την υποψηφιότητα μου ακόμα και εάν κατέβει ο Γ. Παπανδρέου
Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει είπε ο κ.Χρηστίδης

Την θέση πως δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ακόμα και αν κατέβει υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου διατύπωσε ο Π. Χρηστίδης, υποστηρίζοντας πως η υποψηφιότητα του εξυπηρετεί τη νέα γενιά.
«Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω ιδέες και απόψεις.
Άρα, είναι αυτονόητο ότι αυτές τις ιδέες και τις απόψεις θα τις υπερασπιστώ και εγώ» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρηστίδης, τονίζοντας ότι αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά.
«Για τη δική μας παράταξη, η οποία εδώ και 8-9 χρόνια στις ηλικίες 18-35 ετών παίρνει κάτω από 4,5% διαρκώς, είναι ζήτημα βιωσιμότητας να εισρεύσει νέα γενιά.
Και η δικιά μου υποψηφιότητα αυτό εξυπηρετεί.
Το μήνυμα που εισπράττω είναι ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί θέσεις και απόψεις», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Μεγάλο κενό η αποχώρηση της Γεννηματά

Ο κ.Χρηστίδης υποστήριξε ότι η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό, καθώς ό,τι εξέφραζε με τη δουλειά της εδώ και 6 χρόνια είναι κάτι που δεν μπορούσε να το εκφράσει κανένας από τους υπόλοιπους.
«Υπήρξε ανάγκη και από την παράταξη και από πολλούς ανθρώπους πώς μπορεί όλο αυτό να εκφραστεί.
Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να εκφράσουμε ως συνέχεια αυτή την πολιτική και να κάνουμε κι ένα restart σε μια νέα σχέση με τους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο κ.Χρηστίδης, υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και πάλι με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, παρούσα, αποφασιστική και δυναμική.
«Και η υποψηφιότητά μου αυτό θέλει να εκφράσει», υπογράμμισε ο κ.Χρηστίδης.

Δικαίωμα του Παπανδρέου να είναι υποψήφιος

Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι τόσες πολλές υποψηφιότητες εξευτελίζουν το ΚΙΝ.ΑΛ επισήμανε ότι δεν το πιστευτεί, «γιατί το ΠΑΣΟΚ του 6,3% πριν από τέσσερα χρόνια είχε 8 υποψηφίους και κάναμε μια διαδικασία, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, καθώς 212.00 πολίτες ήρθαν να ψηφίσουν σε μια πολύ ανοιχτή διαδικασία».
Σε ό,τι αφορά στην πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και όλο αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και τα μέλη της παράταξης.
Όπως είπε, ακόμα και αν χάσει τις εκλογές, θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης