Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Robert Malone εφευρέτης των εμβολίων mRNA: Στην Ιταλία με κατηγόρησαν ως τρομοκράτη επειδή ασκώ κριτική στα εμβόλια

Robert Malone εφευρέτης των εμβολίων mRNA: Στην Ιταλία με κατηγόρησαν ως τρομοκράτη επειδή ασκώ κριτική στα εμβόλια
«Με στοχοποίησαν ως «τρομοκράτη» στον ιταλικό Τύπο όταν ήμουν στη Ρώμη για τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τον Covid 19 ανέφερε ο Dr. Robert Malone
Σχετικά Άρθρα

Μια απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε με επίκεντρο τον Dr. Robert Malone, εκ των εφευρετών των εμβολίων mRNA.
Ο ίδιος τόνισε ότι χαρακτηρίστηκε ως «τρομοκράτης» από τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία και προειδοποίησε ότι οι γιατροί που επικρίνουν τα εμβόλια ή μιλούν για θεραπείες με φάρμακα λογοκρίνονται και απομονώνονται.
«Θα μιλήσω ανοιχτά», έγραψε ο Malone στο Twitter.
«Οι γιατροί που μιλούν ανοιχτά κυνηγιούνται από ιατρικούς συλλόγους και τον τύπο.
Προσπαθούν να μας αποδεκατίσουν. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας - αυτό είναι γεγονός. Σε παρακαλώ ξύπνα. Αυτό συμβαίνει παγκοσμίως».

«Με στοχοποίησαν ως «τρομοκράτη» στον ιταλικό Τύπο όταν ήμουν στη Ρώμη για τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τον Covid 19. Το έγκλημά μου;
Υποστηρίζω την έγκαιρη θεραπεία της νόσου COVID-19.
Προτείνω ότι αξίζει να προσπαθήσουμε», ανέφερε ο Malone.

Ο Malone είναι ένας από τους πολλούς γιατρούς που έχουν διωχθεί με απίστευτο τρόπο μόνο και μόνο επειδή συζήτησαν δημόσια θέματα που σχετίζονται με θεραπείες COVID και παρουσίασαν ζητήματα παρενεργειών από τα εμβόλια.

Αντιμετώπισε σφοδρή κριτική για τον ισχυρισμό του ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται για τον COVID-19 και έχει επίσης επισημάνει με συνέπεια τις ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας.

Αυτές οι ανησυχίες δικαιολογούνται τώρα - πλήρως - από τη Φινλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία που διέκοψαν πλήρως τα εμβόλια της Moderna για νέους μετά από αναφορές καρδιαγγειακών παρενεργειών.

Παρά τις ανησυχίες που εκφράζονται τακτικά από τους γιατρούς, η Ομοσπονδία Κρατικών Ιατρικών Συμβουλίων ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο ανάκλησης ιατρικών αδειών γιατρών που διακινούν «φήμες και παραπληροφόρηση ή fake news» για τον covid 19.

To ακόμη πιο εντυπωσιακό η διεύθυνση IP του Malone αποκλείστηκε από το New England Journal of Medicine, οπότε δεν μπορούσε να διαβάσει μελέτες στον ιστότοπό τους.
Ο Maone είπε ότι γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά αποκάλεσε την κίνηση αυτή μικρότητα.
MaloneBN.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης