Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Εγώ είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο» λέει η σύζυγός του Βασίλη Λεβέντη

«Εγώ είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο» λέει η σύζυγός του Βασίλη Λεβέντη
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, αποσωληνώθηκε

«Εγώ είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο», δήλωσε η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Η κυρία Αναστασία Μεντεσίδου σημείωσε ότι νιώθει αναθαρρυμένη από το γεγονός ότι σήμερα ο σύζυγός της αποσωληνώθηκε, αλλά παρέπεμψε στους γιατρούς για τα δεδομένα της υγείας του.
«Αποσωληνώθηκε επιτέλους, έχει επαφή με το περιβάλλον και ελπίζω για το καλύτερο», είπε συγκεκριμένα, για να συμπληρώσει: «Είδα λίγο φως σήμερα και ελπίζω σε περισσότερα».
«Είναι μαχητής και αγωνιστής», τόνισε για τον σύζυγό της Βασίλης Λεβέντη.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο φόβος ήταν αυτό που οδήγησε τον κ. Λεβέντη να αναβάλει τον εμβολιασμό του, την ώρα που όλη η οικογένειά του έχει εμβολιασθεί.
«Λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση. Γι' αυτόν τον λόγο και το παρέτεινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, σήμερα, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, αποσωληνώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ελαφρά βελτίωση ως προς το αναπνευστικό, αλλά παραμένει στη μονάδα υπό παρακολούθηση για τυχόν επιδείνωση.
Η κατάστασή του θα πρέπει να παραμείνει σταθερή για δύο με τρία 24ωρα προκειμένου να γίνει μία σσφαλής ιατρική εκτίμηση.
«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ευαγγελισμού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης