Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ανεστάλησαν οι νόμοι περί ανταγωνισμού για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις βενζίνης

Βρετανία: Ανεστάλησαν οι νόμοι περί ανταγωνισμού για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις βενζίνης
Οι Βρετανοί υπουργοί ανέστειλαν τους νόμους περί ανταγωνισμού για να επιτρέψουν στους προμηθευτές καυσίμων να μιλούν μεταξύ τους και να στοχεύουν στα πρατήρια βενζίνης που δεν έχουν καύσιμα
Σχετικά Άρθρα

Η Βρετανία ανέστειλε τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού για να επιτρέψει στους ανταγωνιστές προμηθευτές καυσίμων να μοιραστούν πληροφορίες και να συντονίσουν την απάντησή τους στις ελλείψεις βενζίνης.
Οι Βρετανοί υπουργοί ανέστειλαν τους νόμους περί ανταγωνισμού για να επιτρέψουν στους προμηθευτές καυσίμων να μιλούν μεταξύ τους και να στοχεύουν στα πρατήρια βενζίνης που δεν έχουν καύσιμα, έγραψε η εφημερίδα Times.
«Παρότι υπήρχε πάντα και εξακολουθεί να υπάρχει αφθονία καυσίμων στα διυλιστήρια και τους τερματικούς σταθμούς, γνωρίζουμε ότι υπήρξαν ορισμένα ζητήματα με τις αλυσίδες εφοδιασμού», δήλωσε ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Kwasi Kwarteng μετά μια συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας.
«Για τον λόγο αυτό, θα θεσπίσουμε το Πρωτόκολλο κατάντη πετρελαίου για να διασφαλίσουμε ότι η βιομηχανία μπορεί να μοιράζεται ζωτικής σημασίας πληροφορίες και να εργάζεται από κοινού πιο αποδοτικά για να διασφαλίσει ότι ελαχιστοποιείται η διατάραξη», σημείωσε.
Παράλληλα η εφημερίδα Guardian γράφει ότι ο βρετανικός στρατός θα μπορούσε να κληθεί να παραδώσει καύσιμα σε πρατήρια βενζίνης που έχουν έλλειψη καυσίμων σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τον πρωθυπουργό Boris Johnson τη Δευτέρα (27/9/2021).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης