Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ας μιλήσουμε και γι’ αυτά… σοβαρές παρενέργειες και θάνατοι από εμβόλια της Pfizer που αποσιωπούνται για να μην λερώσουν το αφήγημα

Ας μιλήσουμε και γι’ αυτά… σοβαρές παρενέργειες και θάνατοι από εμβόλια της Pfizer που αποσιωπούνται για να μην λερώσουν το αφήγημα
Εάν αποσιωπούνται τόσο σοβαρά περιστατικά για να μην λερώσουν το αφήγημα του εμβολιασμού… μόνο ντροπή και αίσχος αξίζουμε ως κοινωνία.
Σχετικά Άρθρα

Πέθανε νέος 16 χρονών ο Ηλίας… στα Μαντάικα Αρκαδίας, χωριό κοντά στην Δημητσάνα, εμβολιάστηκε με Pfizer και πέθανε.
Κορίτσι 19 ετών από την Θεσσαλονίκη μετά το εμβόλιο που έκανε με Pfizer υπέστη λεμφαδενίτιδα, πρήστηκε το χέρι της και συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Ο Γιώργος Βαγ. εμβολιάστηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και έκτοτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με βασικό σύμπτωμα την παράλυση.
Γιάννης Νακ. 32 ετών επί 10 χρόνια πολεμικές τέχνες και μετά τον εμβολιασμό με Pfizer έχει υποστεί παράλυση και συνεχίζει να δίνει αγώνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που ξαφνικά του δημιουργήθηκε.
Όλα αυτά τα περιστατικά σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες….
Έχουν προηγηθεί 200 σχεδόν θάνατοι από εμβόλια και περίπου 4.000 αναφορές για παρενέργειες από ασήμαντες έως σημαντικότατες που επηρεάζουν δυσμενώς την ποιότητα ζωής.
Όλα αυτά έχουν συμβεί, δεν είναι fake news και όσοι επιχειρήσουν να τα αμφισβητήσουν, προφανώς υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.
Δεκάδες περιπτώσεις, ηλικιωμένου στην Ύδρα που απεβίωσε μετά τον εμβολιασμό παθαίνοντας έμφραγμα;
Ιατρού συνταξιούχου κοντά στον Πύργο Αθηνών που απεβίωσε μετά τον εμβολιασμό του;
Δεκάδες περιστατικά που φθάνουν π.χ. στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και σε άλλα νοσοκομεία από σοβαρότατες παρενέργειες;
Ο κατάλογος είναι μακρύς και σίγουρα πέραν από την ανάρρωση στους έχοντες παρενέργειες και στην θλίψη για όσους έφυγαν άδικα από την ζωή… εγείρονται πολλά ερωτηματικά.

Μέχρι τώρα δυστυχώς – πλην κάποιων εξαιρέσεων – οτιδήποτε είναι αρνητικό και αμαυρώνει το βασικό αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς, περιθωριοποιείται.
Όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν και είτε ξαφνικά, πέθαναν, είτε υπέστησαν παρενέργειες… ανήκουν στην ομάδα των εμβολιασμένων, αυτών δηλαδή που είτε πείστηκαν, είτε εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν λόγω της πίεσης που ασκείται.
Σε όλους αυτούς, το υπουργείο Υγείας, η ελληνική πολιτεία και οι έλληνες επιστήμονες και ειδικά οι επιστήμονες της ομάδας βιοηθικής έχουν να πουν κάτι;
Βγήκαν μια φορά να συμπαρασταθούν σε αυτούς τους ανθρώπους, που παρασύρθηκαν ή πείστηκαν ή χειραγωγήθηκαν ή εκβιάστηκαν από το κράτος να πάνε να εμβολιαστούν και είτε όπως ο νεαρός Ηλίας από την Αρκαδία που πέθανε ξαφνικά, είτε ο Γιώργος ή ο Γιάννης που έχουν υποστεί σοβαρότατες παρενέργειες;
Αυτοί δεν είναι άνθρωποι;
Δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή;
Δεν έχει αξία η δική τους ζωή;
Είναι πολίτες τελευταίας κατηγορίας;
Επειδή τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, η αποσιώπηση σοβαρών συμβάντων από τα εμβόλια αποτελεί απόδειξη ξεπεσμού τόσο της ελληνικής πολιτείας όσο και της ελληνικής κοινωνίας.
Εάν αποσιωπούνται τόσο σοβαρά περιστατικά για να μην λερώσουν το αφήγημα του εμβολιασμού… μόνο ντροπή και αίσχος αξίζουμε ως κοινωνία.

Εάν ήταν το δικό σου παιδί ο Ηλίας 16 ετών ή η Γιάννης από τον Βόλο τι θα έκανες;
Θα έλεγες δεν πειράζει για το καλό της ανθρωπότητας ας πληρώσει το παιδί μου το αντίτιμο και το κόστος ή θα έλεγες καταραμένη η ώρα και η στιγμή του εμβολιασμού;
Προφανώς και δεν δαιμονοποιούμε τον εμβολιασμό.
Έχουν εμβολιαστεί δισεκ. στον πλανήτη και προφανώς η μεγάλη πλειοψηφία δεν είχε πρόβλημα παρενεργειών.
Κάποιοι όμως είχαν, κάποιοι έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες και κάποιοι πέθαναν.
Για όλους αυτούς εμείς ως κοινωνία και αντίστοιχα η ελληνική πολιτεία δεν θα πρέπει να τους υποστηρίξει;
Δεν θα πρέπει να δείξει ενδιαφέρον, ώστε όσοι τουλάχιστον έχουν παρενέργειες να θεραπευτούν εάν αυτό είναι εφικτό;
Για όσους πέθαναν, οι οικογένειες τους δεν πρέπει να αποζημιωθούν από το ελληνικό κράτος;
Ότι πήραν νομική ασυλία οι φαρμακευτικές εταιρίες και νομική ασυλία και η ομάδα επιστημόνων ονομαζόμενη ομάδα βιοηθικής, θεωρούμε ότι είναι ότι πιο ανέντιμο και αισχρό και στους καχύποπτους – εύλογα – γεννά πολλά ερωτηματικά.

Εάν θέλουμε ως ελληνική κοινωνία να προοδεύσουμε, να εξελιχθούμε και να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, πρέπει να σεβαστούμε τον εμβολιασμένο, πρέπει να σεβαστούμε τον ανεμβολίαστο και πρέπει να συμμεριστούμε και τον Γολγοθά όσων έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες, όπως ακριβώς θα κάνουμε και για όσους νόσησαν από covid 19 και είτε πέθαναν, είτε είχαν παρενέργειες από την νόσηση τους.
Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε… όλοι μέρος της ελληνικής κοινωνίας είμαστε και με σεβασμό πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους.
Είναι όμως ανήθικο να κρύβουμε ένα πρόβλημα, μόνο και μόνο για να μην χαλάσει το αφήγημα.

Το bankingnews έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, θεωρούμε ότι κάθε πολίτης πρέπει να επιλέξει τι θέλει να κάνει και κάθε απόφαση να είναι σεβαστή.
Επίσης θεωρούμε αδιανόητο κοινωνικό διαχωρισμό τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, είναι αποτέλεσμα όχι επιστημόνων που σέβονται το λειτούργημα τους… αλλά νοσηρών μυαλών, άρρωστων ανθρώπων που μολύνουν με τις αποφάσεις τους την κοινωνία.
Ο διαχωρισμός εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι είναι γελοίος, απαράδεκτος και ανήθικος.
Με τον ίδιο παραλογισμό αυτού του διαχωρισμού θα προσθέσουμε μια «ανώτερη κατηγορία ανθρώπων» την φυσική ανοσία… αυτούς τι θα τους κάνουμε δεν τους αναγνωρίζουμε που με όρους αντισωμάτων είναι οι ισχυρότεροι όλων;
Εάν ξεκινήσουμε τους διαχωρισμούς, θα καταλήξουμε σε τοξικές και άρρωστες καταστάσεις, δεν θα επιλύσουμε το πρόβλημα και θα δηλητηριάσουμε την ελληνική κοινωνία.
Η κυβέρνηση σε αυτό το σκέλος παρασυρόμενη από τους επιστήμονες της κακιάς ώρας ή από λάθος επιλογές τα έχει κάνει μαντάρα.
Σχεδόν 3,4 εκατ πολίτες είναι ανεμβολίαστοι και η αποτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα λάθος επιλογών, αποφάσεων.
Επίσης μαζέψτε τους τσαρλατάνους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι επιστήμονες, δεν μπορεί ένας σοβαρός επιστήμονας να τρομοκρατεί.
Όλοι αυτοί στην αργκό είναι… πραγματικά αδίστακτοι, παρανοϊκοί.
Θεωρούν ότι εξυπηρετούν την δημόσια υγεία εάν τρομοκρατούν τον κόσμο.
Πραγματικά ο Ιπποκράτης από τον τάφο του… θα σκέφτεται τι γελοίοι τύποι…. με επικαλούνται όταν δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης