Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από το εξωτερικό

ΧΑ: Διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από το εξωτερικό
Το βλέμμα των επενδυτών θα είναι στραμμένο στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Τάση από τις αγορές του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές να λάβει η εγχώρια αγορά με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν σήμερα.
Οι αναλυτές περιμένουν πως η ανοδική κίνηση της αγοράς θα συνεχιστεί με τη στήριξη να δίνεται από τις επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Σήμερα δεν αναμένονται σημαντικές δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων.
Χθες μετά το κλείσιμο δημοσίευσε θετικά αποτελέσματα η Profile, ενώ η διοίκηση της Intralot κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη διατύπωσε θετικό μήνυμα.

Euroxx
Περιμένουμε οι θετικές τάσεις από το εξωτερικό να στηρίξουν την αγορά σήμερα.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις θα συνεχιστούν.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές είναι πιθανό να καταγράψουν διακυμάνσεις ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, τα οποία θα διαμορφώσουν τις προσδοκίες αναφορικά με το πρόγραμμα επαναγοράς.

Beta
Οι επενδυτές έχουν επιλεκτικές διαθέσεις με μετακύλιση του ενδιαφέροντος σε βαριά χαρτιά ενόψει των αποτελεσμάτων εξαμήνου (ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ 15/9, Jumbo 16/9 και Aegean 17/9).

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 903 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 900 και 890 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 910 και 920 μονάδες.

Depolas
Για σήμερα, στο επίκεντρο θα βρεθούν εκ νέου τα μεγέθη του πληθωρισμού (Αυγούστου) στις ΗΠΑ με τις εκτιμήσεις να κινούνται για άλλον ένα μήνα με αύξηση τιμών πάνω από 5% σε ετήσια βάση. Νούμερα υψηλότερα των εκτιμήσεων (εκτ. 5,3% YoY, εκτ. 0,4% MoM)) ενδεχομένως να επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα τις διεθνείς αγορές.
Στο εσωτερικό, θα συνεχιστούν οι διακυμάνσεις με σκοπό την μετακύλιση των θέσεων στα παράγωγα, ενώ το ενδιαφέρον θα συνεχίσει να επικεντρώνεται σε τίτλους με θετικούς καταλύτες

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης