Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Οι βελτιωτικές προσφορές για την ΔΕΠΑ Υποδομών στο τραπέζι - Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα

tags :
Οι βελτιωτικές προσφορές για την ΔΕΠΑ Υποδομών στο τραπέζι - Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα
Σε ότι αφορά τη ΔΕΠΑ-Εμπορίας, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πολύ δυσκολότερα
Εβδομάδα εξελίξεων θεωρείται η επόμενη για την ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, αφού το ΤΑΙΠΕΔ κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει σε αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει ένας ακόμη σύντομος γύρος, με τους δυο υποψηφίους να καλούνται να υποβάλουν βελτιωτικές προσφορές, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ επιδιώκει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν υψηλότερο τίμημα.


Όπως είναι γνωστό το 100% της ΔΕΠΑ Υποδομών διεκδικούν η ιταλική Italgas και η τσεχική EP Investment Advisors, η οποία σχετίζεται με τον τσεχικό ενεργειακό όμιλο ΕΡΗ.
Οι δυο εταιρίες έχουν ήδη καταθέσει δεσμευτικές προσφορές και την προηγούμενη περίοδο το ΤΑΙΠΕΔ με τους συμβούλους της ιδιωτικοποίησης εξέτασαν τους τεχνικούς φακέλους. Η διαδικασία αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί και οι οικονομικές προσφορές θα ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα, ενώ το εάν θα υπάρξει τελικά επόμενος γύρος υποβολής βελτιωτικών προσφορών θα εξαρτηθεί από το ύψος της διαφοράς μεταξύ των δυο τιμημάτων που θα προσφερθούν. Πάντως στόχος είναι η μεταβίβαση να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης