Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Twitter υποστηρίζει το Bitcoin – Θα είναι ένας από τους τρεις βασικούς άξονες στρατηγικής

Το Twitter υποστηρίζει το Bitcoin – Θα είναι ένας από τους τρεις βασικούς άξονες στρατηγικής
Το Bitcoin μια από τις 3 βασικές τάσεις του Twitter
Σχετικά Άρθρα

Το Bitcoin (BTC), το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα 650 δισεκ. σε σύνολο αγοράς 1,41 τρισεκ. δολαρίων, θα είναι μια από τις βασικές τάσεις για το μέλλον του Twitter, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Jack Dorsey.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter είπε ότι το Bitcoin θα είναι ένα «μεγάλο τμήμα» του μέλλοντος της εταιρείας στην επίτευξη κερδών, περιγράφοντας τις δυνατότητες του ψηφιακού νομίσματος να χρησιμοποιηθεί σε υπηρεσίες του Twitter.
Αναφερόμενος στο Bitcoin ο Dorsey περιέγραψε τις ευκαιρίες για ενσωμάτωση του Bitcoin σε υπάρχουσες υπηρεσίες του Twitter, όπως εμπόριο, συνδρομές και νέες δυνατότητες όπως το Twitter Tip Jar και το Super Follows.

Το Bitcoin μια από τις 3 βασικές τάσεις του Twitter

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter εξήγησε στους επενδυτές ότι το Bitcoin φέρει καινοτομία και είναι «πάνω από ένα νόμισμα», καθώς το Twitter δεσμεύεται να αποκεντρώσει τα κοινωνικά μέσα και να προσφέρει περισσότερα οικονομικά κίνητρα.
Σημείωσε ότι το Bitcoin είναι μία από τις τρεις βασικές τάσεις για το μέλλον του Twitter παράλληλα με την τεχνητή νοημοσύνη και την αποκέντρωση.
«Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Twitter και τους μετόχους του Twitter να συνεχίσουμε να κοιτάμε το χώρο και να επενδύουμε δυναμικά σε αυτόν».

Ο Dorsey τόνισε ότι το Twitter δεν είναι μόνο του στη δέσμευσή του για κρυπτογράφηση, επικαλούμενο την επιθετική ανάπτυξη ψηφιακού νομίσματος από το Facebook, το οποίο αναμένει να δοκιμάσει το Diem το νέο κρυπτονόμισμα… έως το τέλος του 2021.
Αλλά σε αντίθεση με το Facebook, το Twitter θα επικεντρωθεί στο Bitcoin.
Ο Dorsey έχει υποστηρίξει ένθερμα το Bitcoin και από το 2018 θεωρεί ότι είναι το επίσημο κρυπτονόμισμα του διαδικτύου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης