Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO Astir Palace Βουλιαγμένης: Η πανδημία δεν επηρέασε τόσο πολύ τον τουρισμό πολυτελείας

Πέννυ Ζαγλαρίδου, CEO Astir Palace Βουλιαγμένης: Η πανδημία δεν επηρέασε τόσο πολύ τον τουρισμό πολυτελείας
Η πανδημία έπληξε όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας παγκοσμίως
Για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό πολυτελείας, για το στοίχημα που κέρδισε πέρυσι ο ελληνικός τουρισμός, καθώς και για τον θρυλικό «Αστέρα Βουλιαγμένης» μιλά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Πέννυ Ζαγλαρίδου, διευθύνουσα σύμβουλος του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
«Η πανδημία που γενικώς έπληξε όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας παγκοσμίως, το segment του τουρισμού πολυτελείας δεν το άγγιξε τόσο πολύ. Σαφώς επηρεαστήκαμε, σαφώς όλους αυτούς τους στόχους που είχαμε θέσει πριν ξεκινήσει η πανδημία κανείς μας στον κόσμο δεν τους έπιασε. Το στοίχημα ήταν να αποδείξουμε ότι ήμασταν ανθεκτικές εταιρείες. Το βασικό αυτής της χρονιάς ήταν να μπορέσουμε να φέρουμε κάτω από τη γραμμή μια κερδοφορία για να μπορούμε να δείξουμε πόσο resilient είμαστε σε μια κακουχία. Και αυτό μπορώ να πω με μεγάλη περηφάνεια ότι ο «Αστέρας» το κατάφερε. Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Βέβαια, αυτό που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και το στοίχημα που κερδίσαμε ήταν ότι καταφέραμε να πείσουμε μέσα σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο ότι παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Πέννυ Ζαγλαρίδου.
«Κατά κύριο λόγο μας επισκέπτονται Αμερικάνοι. Μετά έχουμε Ελληνες. Το ελληνικό segment είναι πολύ σημαντικό στον “Αστέρα”. Μας τιμούσε, μας τιμά και ελπίζουμε να μας τιμά για πολλά χρόνια το ελληνικό segment που είναι ουσιαστικά αυτό που λέμε “Αστέρας”. Εχουμε πολύ μεγάλο κομμάτι της αγγλικής αγοράς, πολύ σημαντική για εμάς η αγγλική αγορά και μετά έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλέγμα της Ευρώπης και η Μέση Ανατολή έρχεται μετά», τονίζει η διευθύνουσα σύμβουλος του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης