Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Εξαγορά του 30% της ιταλικής Caffe Vergnano

tags :
Coca Cola HBC: Εξαγορά του 30% της ιταλικής Caffe Vergnano
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το β΄εξάμηνο του 2021,ενώ υπόκειται στις εγκρίσεις των ρυθμιστικών αρχών
Το 30% της ιταλικής Caffe Verghano εξαγόρασε η CC Beverages Hldings ΙΙ, θυγατρική της Coca Cola HBC.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το β΄εξάμηνο του 2021,ενώ υπόκειται στις εγκρίσεις των ρυθμιστικών αρχών. 

Η Coca Cοla HBC και η Cafe Vergnano προχώρησαν σε συμφωνία αποκλειστικότητας στη διανομή των προϊόντων της δεύτερης από το δίκτυο της πρώτης, και σε περιοχές εκτός Ιταλίας.

Ο Zoran Bogdanovic, CEO of Coca-Cola HBC δήλωσε:

«Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δίνει η οικογένεια Vergnano και είμαστε ενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας με αυτήν την καταπληκτική μάρκα.
Με το Caffè Vergnano, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο καφέ που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των καταναλωτών.
Σεβόμαστε την 140χρονη ιστορία της εταιρείας και την αφοσίωση και το πάθος των τεσσάρων γενεών που δημιούργησαν μια τόσο πλούσια και φημισμένη μάρκα καφέ, συνώνυμη με την αυθεντική εμπειρία ιταλικού καφέ.
Η επένδυσή μας στο Caffè Vergnano ευθυγραμμίζεται με την The Coca-Cola Company καθώς συνεργαστήκαμε σε αυτήν την ευκαιρία».

Οι Franco και Carlo Vergnano, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Caffè Vergnano, αντίστοιχα, σχολίασαν:

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε την Coca-Cola HBC ως νέο στρατηγικό συνεργάτη μας για να επιταχύνουμε τις αναπτυξιακές μας φιλοδοξίες και να υποστηρίξουμε το ταξίδι των εμπορικών μας σημάτων εκτός της εγχώριας αγοράς μας.
Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Coca-Cola HBC, με την επωνυμία καφέ μας, τα υπέροχα προϊόντα και τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασίας θα αποδειχθεί ισχυρή για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης