Διεθνή

Amazon: Ρεκόρ στις εισπράξεις την πρώτη μέρα της Prime Day στα 5,6 δισ. δολάρια, στο +8,7% από πέρυσι

tags :
Amazon: Ρεκόρ στις εισπράξεις την πρώτη μέρα της Prime Day στα 5,6 δισ. δολάρια, στο +8,7% από πέρυσι

Την περυσινή Ημέρα των Ευχαριστιών, το ύψος των εσόδων ανήλθε στα 5,1 δισ. δολάρια

Σχετικά Άρθρα

Τις περισσότερες εισπράξεις από διαδικτυακές αγορές στις ΗΠΑ σε διάστημα 24 ωρων για το 2021 προβλέπεται να σημειώσει η Amazon χθες Δευτέρα, που ήταν η πρώτη από τις δύο ημέρες της Prime Day των 48ωρων εκπτώσεων που προσφέρει κάθε χρόνο, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 
Τα έσοδα αναμένεται να φθάσουν στα 5,6 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 8,7% σε σχέση με πέρυσι σύμφωνα τους υπολογισμούς της ερευνητικής εταιρείας Adobe Analytics, η οποία καταγράφει τα δεδομένα από περισσότερες από 1 τρισ. επισκέψεις στις ιστοσελίδες λιανικής πώλησης και από περισσότερα από 100 εκατ. αντικείμενα 18 διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων.
Αν τελικά τα έσοδα φθάσουν σε αυτό το ύψος, τότε θα ξεπεράσουν αυτά από την περυσινή Ημέρα των Ευχαριστιών, το ύψος των οποίων ανήλθε στα 5,1 δισ. δολάρια.

Άνοδος κατά 28%

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Adobe Analytics, οι λιανοπωλητές με τζίρο περισσότερο του 1 δισ. δολαρίων το χρόνο, είδαν το έσοδά τους να ενισχύονται κατά 28%, ενώ οι μικρότεροι έμποροι με ετήσια έσοδα λιγότερο των 10 εκατ. δολαρίων, είδαν τις εισπράξεις τους να σημειώνουν άνοδο 22%.
Όπως αναφέρει η ερευνητική εταιρεία, τα προϊόντα στα οποία παρατηρήθηκαν οι μεγαλύτερες εκπτώσεις ήταν τα παιχνίδια, με τις τιμές τους στην πλατφόρμα της Amazon να υποχωρούν κατά μέσο όρο κατά 12%.
Οι τιμές των συσκευών κατέγραψαν πτώση της τάξεως του 5,2%, ενώ των ηλεκτρονικών ειδών περί το 3%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης