Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυβέρνηση και Ιατροί τρομοκρατούν τους πολίτες για τον εμβολιασμό – Τους ανησυχεί η μετάλλαξη Delta ή το φιάσκο;

Κυβέρνηση και Ιατροί τρομοκρατούν τους πολίτες για τον εμβολιασμό – Τους ανησυχεί η μετάλλαξη Delta ή το φιάσκο;
Ο εμβολιασμός θα αποδειχθεί μη επαρκής καθώς όπως και οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν αναγνωρίσει θα πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σχετικά Άρθρα

Οι εμβολιασμοί έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατ ή το 66,6% του πληθυσμού ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι ανέρχονται στο 27,7% του πληθυσμού ή 3 εκατ.
Το 66,6% των εμβολιασμένων προσεγγίζει το 70% που με βάση τις κατά καιρούς αναφορές όταν οι 7 στους 10 πολίτες έχουν εμβολιαστεί η ανοσία της αγέλης έχει επιτευχθεί ή τείνει να επιτευχθεί.
Το βασικό ερώτημα είναι ότι ενώ η κυβέρνηση ίσως χρησιμοποιεί τεχνάσματα μεταξύ αυτών και της τρομοκράτησης των πολιτών ώστε να τους πείσει να εμβολιαστούν ειδικά όσοι αρνούνται που ξεπερνούν τα 3,5 εκατ η στάση των ιατρών προκαλεί αλγεινή εντύπωση.
Δημιουργηθήκαν επιτροπές για τον κορωνοιό ή Covid -19 και παρατηρούμε τους ιατρούς να υπερβαίνουν τον ρόλο τους.
Ο ιατρός έχει ιερό καθήκον να προστατεύει και να διασφαλίζει την υγεία των πολιτών, όχι να τρομοκρατεί δείχνοντας δουλικότητα στην κυβερνητική προπαγάνδα.
Αυτή η επιτροπή για τον covid -19 και η επιτροπή βιοηθικής αλλά και λειτουργοί της δημόσιας υγείας προσπαθούν να πείσουν μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων ότι η μετάλλαξη Delta είναι πολύ θανατηφόρα.
Μάλιστα ένας ανύπαρκτος και θρασύτατος τηλεμαντιανός ιατρός πρόσφατα ανέφερε ότι ελπίζω να μην βρει η μετάλλαξη Delta τους μη εμβολιασμένους.

Γιατί οι εμβολιασμένοι ανησυχούν για τους μη εμβολιασμένους;

Έχοντας ξεκαθαρίσει την θέση μας ότι είμαστε υπέρ του προαιρετικού εμβολιασμού, κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής εάν δηλαδή θα εμβολιαστεί ή όχι… πρέπει να απαντηθεί ένα βασικό ερώτημα.
Γιατί οι εμβολιασμένοι ανησυχούν για την υγεία των μη εμβολιασμένων;
Παρατηρούμε μια προπαγάνδα φόβου εσχάτως όπου κυβερνητικοί παράγοντες, γιατροί οι οποίοι μέχρι χθες ήταν ανύπαρκτοι και άγνωστοι σπέρνουν τον φόβο.
Το βασικό ερώτημα είναι το εξής.
Επειδή όπως έχουμε αναφέρει κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του, ο εμβολιασμένος γιατί αγωνιά για τους μη εμβολιασμένους.
Γιατί αφού έχοντας εμβολιαστεί έχει αποκτήσει το τείχος προστασίας, γιατί ανησυχεί λοιπόν για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν;

Αναζητώντας τις αιτίες;

1)Μήπως οι εμβολιασμένοι ανησυχούν μήπως οι μη εμβολιασμένοι είναι πυρήνας επώασης ή εμφάνισης μεταλλάξεων του κορωνοιού τύπου Delta και ανησυχούν μήπως αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων;
2)Μήπως οι εμβολιασμένοι ανησυχούν από συμπόνια και ουμανιστικά ιδεώδη για τον συνάνθρωπο τους;
3)Μήπως οι εμβολιασμένοι ανησυχούν απλά για τον εαυτό τους καθώς ο φόβος έχει κυριαρχήσει στην ζωή τους;
4)Μήπως οι εμβολιασμένοι πιστεύουν απλά ότι δημιουργώντας ένα τείχος ανοσίας οι κοινωνίες θα επιστρέψουν μια ώρα αρχύτερα στην κανονικότητα.

Συμπέρασμα

Ο εμβολιασμός θα αποδειχθεί μη επαρκής καθώς όπως και οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν αναγνωρίσει θα πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η ανοσία στον κορωνοιό είναι παροδική και ασαφές πως τα εμβόλια δρουν στις μεταλλάξεις τις τρέχουσες ή τις μελλοντικές.
Δυστυχώς ούτε συζήτηση για την έρευνα ή ανακάλυψη φαρμάκων κατά του κορωνοιού…
Η ομερτά συνεχίζεται αλλά η λογική θα πρυτανεύσει.
Ο Covid -19 είναι μια μεταδοτική ασθένεια αλλά στατιστικά άγγιξε το 0,11% του πληθυσμού της Ελλάδος, το υπόλοιπο 99,89% είτε δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, είτε όσοι νόσησαν κατέφεραν και το ξεπέρασαν.
Δυστυχώς στην Ελλάδα συνέβη και αυτό, τρομοκρατείται το 99,89% του πληθυσμού….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης