Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Απονομή του βραβείου Best Workplace Hellas 2021 στην Epsilon Net

tags :
Απονομή του βραβείου Best Workplace Hellas 2021 στην Epsilon Net

Η Epsilon Net βραβεύτηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως Best Workplace Hellas στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων

Με εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, η διαδικτυακή απονομή των Best Workplaces 2021!
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν μπορεί να μην επέτρεψαν και φέτος την παραδοσιακή διοργάνωση, ωστόσο η Διοίκηση και το προσωπικό της Epsilon Net συντονίστηκαν online για να πανηγυρίσουν τη σημαντική αυτή διάκριση.

Η Epsilon Net βραβεύτηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως Best Workplace Hellas στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.
Μετά τη διαδικτυακή απονομή του βραβείου, η κα Αναγνώστου δήλωσε: «Η βράβευσή μας για 7η συνεχόμενη χρονιά, στις πρώτες θέσεις των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σε μια χρονιά-πρόκληση για όλους μας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, μας κάνει για ακόμη μία φορά περήφανους.
Στην οικογένεια της Epsilon Net, το πρωταρχικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας.
Έχουμε χτίσει δεσμούς και σχέσεις εμπιστοσύνης, σχεδιάζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία, πάθος και χαμόγελα.
Η βράβευση αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε το άριστο περιβάλλον, να εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές διοίκησης, αλλά και να προσφέρουμε σημαντικές παροχές προς τους ανθρώπους μας.
Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη διάκριση στους 750 και πλέον εργαζομένους του Ομίλου της Epsilon Net και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο και το πάθος τους, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας».
Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.
Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντά του και ανάδειξης των επιχειρήσεων που έχουν στόχο την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.
Η συγκεκριμένη βράβευση για την Epsilon Net αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στο DNA της εταιρείας δεν αποτυπώνεται μόνο η επιχειρηματική επιτυχία αλλά και η προσήλωση στις εργασιακές αξίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης