Δελτία Τύπου

Στο μπουκέτο της Nova επιστρέφουν Alpha και Star

tags :
Στο μπουκέτο της Nova επιστρέφουν Alpha και Star

Με τον ALPHA και το Star, η Nova σημειώνει ότι προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ελεύθερα ελληνικά και διεθνή κανάλια

Η Nova και η Νέα Τηλεόραση Α.Ε., ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας όσον αφορά τη μετάδοση του καναλιού STAR HD από τη δορυφορική και OTT πλατφόρμα της Nova.
Aπό σήμερα όλοι οι συνδρομητές της Nova θα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η Nova, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από τη συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρία Νέα Τηλεόραση Α.Ε. και την ένταξη του STAR HD στην πλατφόρμα της, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το μπουκέτο της, το οποίο περιλαμβάνει ήδη πάνω από 250 κανάλια με ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια ποιοτικό θέαμα, 24 ώρες το 24ωρο.
Με το STAR HD, η Nova προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ελεύθερα ελληνικά και διεθνή κανάλια μέσω δορυφορικής και internet μετάδοσης.
Το STAR εξέπεμψε για πρώτη φορά το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 4 Δεκεμβρίου του 1993 και από το 1995 μέχρι σήμερα, συγκαταλέγεται συνεχώς ανάμεσα στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας της χώρας μας.
Οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω του αποκωδικοποιητή στο πρόγραμμα του STAR HD, το οποίο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού καθώς προβάλλει τα ιδιαίτερα επιτυχημένα entertainment shows MasterChef και Greece’s Next Top Model, τις καθημερινές εκπομπές και τηλεπαιχνίδια Στη Φωλιά των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα, Shopping Star και Τροχός της Τύχης.
Επί πλέον μεταδίδει καθημερινά δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες και ξένες σειρές αλλά και το πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, Starland.
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, PayTV Executive Director της Nova σχολίασε: «Ημέρα ορόσημο η σημερινή, καθώς η νέα συνεργασία μας με τον Star θα φέρει κοντά στους συνδρομητές μας το πλούσιο πρόγραμμά του, το οποίο θα προσφέρεται με τους πιο εξελιγμένους τρόπους θέασης.
Πρόκειται για μία ακόμη ισχυρή προσθήκη στο μπουκέτο της Nova, το οποίο διαρκώς ενδυναμώνεται με νέο και ξεχωριστής σημασίας περιεχόμενο».
O κ. Κάρολος Αλκαλάι, Γενικός Διευθυντής του Star δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το πρόγραμμα του Star εντάσσεται και πάλι, σε μετάδοση High Definition, στις πλατφόρμες και το μπουκέτο της Nova, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο τους, σε όφελος αλλά και διευκόλυνση των συνδρομητών της. Με την ευκαιρία αυτή, καλωσορίζουμε τον όμιλο United στην Ελλάδα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του».

Eνταξη του Alpha HD

Η Nova και η Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ., ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας όσον αφορά τη μετάδοση του καναλιού ALPHA από τη δορυφορική και OTT πλατφόρμα της Nova.
Aπό σήμερα όλοι οι συνδρομητές της Nova θα απολαμβάνουν το αγαπημένο πρόγραμμα του ALPHA, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.
Η Nova, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από τη συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρία Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ. και την ένταξη του ALPHA στην πλατφόρμα της, ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το μπουκέτο της, το οποίο περιλαμβάνει ήδη πάνω από 250 κανάλια με ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια ποιοτικό θέαμα, 24 ώρες το 24ωρο.
Με τον ALPHA, η Nova προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ελεύθερα ελληνικά και διεθνή κανάλια μέσω δορυφορικής και internet μετάδοσης.
Φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα της χώρας και κάποια από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά φορμάτ, ο Alpha είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, εστιάζει σε ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, ελληνική μυθοπλασία καθώς και αγαπημένες ελληνικές και ξένες σειρές.
Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω του αποκωδικοποιητή σε όλο του πρόγραμμα του ALPHA: Καθημερινά, οι πιο πετυχημένες ελληνικές κωμικές σειρές, όπως «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εκπομπές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που έχουν κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών όπως το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τηλεπαιχνίδια που μοιράζουν χρήματα και πλούσια δώρα όπως το «Deal» και «Η τέλεια απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο, το «Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και το μοναδικό reality αγάπης «The Bachelor» που θα σου κλέψει την καρδιά, όλα είναι εδώ για να σου φτιάξουν τη μέρα και να σου κάνουν συντροφιά τα βράδια!
Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, PayTV Executive Director της Nova σχολίασε: «Kαλωσορίζουμε τον Alpha και το πλούσιο πρόγραμμά του, το οποίο από σήμερα θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές μας και θα προσφέρεται με τους πιο εξελιγμένους τρόπους θέασης σε όλη την επικράτεια. Συνεχίζουμε δυναμικά να εμπλουτίζουμε με νέο περιεχόμενο το μπουκέτο της Novα και να εξασφαλίζουμε πρόγραμμα που υπερέχει και ενδιαφέρει τους συνδρομητές μας».
O κ. Χρήστος Κόμπος, Διευθυντής Προγράμματος του Alpha, δήλωσε: «Βασικό μας μέλημα είναι ο τηλεθεατής του Alpha να έχει στη διάθεσή του εναλλακτικούς τρόπους πρόσβασης στις αγαπημένες του σειρές και εκπομπές και η νέα στρατηγική συνεργασία με τη Nova συμπληρώνει τον στόχο μας αυτό. Η διάθεση του προγράμματός μας σε υψηλής ευκρίνειας HD format κάνει τη σχέση μας με τον τηλεθεατή πιο δυνατή και εμπίπτει στην ευρύτερη στρατηγική της διάθεσης του περιεχομένου μας μέσα από σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες δορυφορικές & OTT πλατφόρμες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης