Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αντί για 11 τελικά 7 τα μέλη του ΔΣ στον Ελλάκτωρ – Προσεχώς αποφασίζει η Greenhill για την αύξηση κεφαλαίου 120,5 εκατ.

Αντί για 11 τελικά 7 τα μέλη του ΔΣ στον Ελλάκτωρ – Προσεχώς αποφασίζει η Greenhill για την αύξηση κεφαλαίου 120,5 εκατ.

Η Greenhill των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη θα συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου με το ποσό των περίπου 30 εκατ. ευρώ

Μια αρνητική έκπληξη επιφυλάσσει ο σχεδιασμός στον Ελλάκτωρ καθώς ενώ διαφαινόταν ότι θα προταθεί το διοικητικό συμβούλιο να είναι 11μελές, τελικά θα είναι 7μελές.

Συγκεκριμένα, πέραν των υφιστάμενων στελεχών θα προταθούν και άλλα δύο μέλη, οι θέσεις των οποίων θα καλυφθούν από γυναίκες.
Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το νέο διοικητικό συμβούλιο να είναι 11μελές, εκ των οποίων τα 7 μέλη να τα προτείνει η Reggeborgh και τα 4 η Greenhill.
Ο σχεδιασμός αυτός δεν υλοποιείται και προφανώς αποτελεί αρνητική έκπληξη.

Έως 9 Ιουνίου απαντά η Greenhill για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ των 120,5 εκατ.

Έως στις 9 Ιουνίου η Greenhill των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη θα απαντήσουν στη διοίκηση του Ελλάκτωρ για τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Παρά την αρνητική έκπληξη για τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου οι εφοπλιστές θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου με το ποσό των περίπου 30 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης