Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γαλλία μειώνει σταδιακά τα πακέτα στήριξης για την πανδημία

Η Γαλλία μειώνει σταδιακά τα πακέτα στήριξης για την πανδημία
Η γαλλική κυβέρνηση έχει δαπανήσει περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020 και το 2021 για την προστασία της απασχόλησης
Σχετικά Άρθρα

Η Γαλλία είναι έτοιμη να αρχίσει να μειώνει την οικονομική υποστήριξη σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού τής προσφέρει μια έξοδο από την κρίση, δήλωσε την Κυριακή (30/5/2021) η υπουργός Εργασίας Elisabeth Borne.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει δαπανήσει περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020 και το 2021 για την προστασία της απασχόλησης, προσφέροντας στήριξη σε 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους σε από 2,4 εκατομμύρια τον Μάρτιο, δήλωσε η Borne στο ραδιόφωνο France Inter.

Τα εμβόλια

«Με τους εμβολιασμούς, μπορούμε να δούμε το τέλος του τούνελ», δήλωσε η Borne.
To Σάββατο (29/5), περισσότερα από 25 εκατομμύρια Γάλλοι πολίτες είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.
«Προχωράμε σε μια νέα φάση. μειώνουμε σταδιακά τη βοήθεια έκτακτης ανάγκης που τέθηκε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κρίσης και κατευθυνόμαστε σε μία ολοένα και περισσότερο στοχευμένη προστασία», δήλωσε η υπουργός.
«Προσέχουμε να μην απενεργοποιήσουμε τα προγράμματα στήριξης πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να υποστηρίξουμε τομείς και περιοχές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης