Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ένας αλγόριθμος Vortecs δίνει αποδόσεις 3.000% από τις 3 Ιανουαρίου 2021 στο Bitcoin και το δίλημμα της J P Morgan

Ένας αλγόριθμος Vortecs δίνει αποδόσεις 3.000% από τις 3 Ιανουαρίου 2021 στο Bitcoin και το δίλημμα της J P Morgan
Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο αλγόριθμος VORTECS ™ μπορεί να αποφέρει υπερβολικά μεγάλα κέρδη είναι η αστάθεια στις αγορές
Σχετικά Άρθρα

Ενώ οι επενδυτές σε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα βλέπουν τα κέρδη του 2021 να μειώνονται σταδιακά π.χ. το Bitcoin από 62.000 δολάρια έχει υποχωρήσει στα 34.000 δολάρια, ένας αλγόριθμος για κρυπτονομίσματα έχει αποδώσει πάνω από 3.000% από τις 3 Ιανουαρίου 2021.
Τι προσφέρει μια πολύ ασταθής κατηγορία περιουσιακών στοιχείων στους traders, πέρα από περιστασιακές καρδιακές προσβολές; Ευκαιρία.
«Η αστάθεια της αγοράς είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των επενδύσεων και θεωρείται αναμενόμενη εξέλιξη για ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο.
Αν οι αγορές μόνο αυξάνονταν ή μόνο υποχωρούσαν θα ήταν εύκολα προβλέψιμες και όλοι θα είμασταν πλούσιοι.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς αγοράς ταύρων στην Wall Street, ορισμένοι επενδυτές φαίνεται να το έχουν ξεχάσει, καθώς συνήθισαν την σταθερή άνοδο των μετοχών για μια μεγάλη περίοδο αλλά αυτό δεν είναι το φυσιολογικό στις αγορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, ο οποίος χαρακτήρισε το Bitcoin ως «απάτη» το 2017, δήλωσε στην Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Κογκρέσου των ΗΠΑ πρόσφατα ότι «η προσωπική μου συμβουλή στους ανθρώπους είναι: μείνετε μακριά από το Bitcoin».
Και όμως, στην Γενική Συνέλευση των μετόχων του στις 18 Μαΐου 2021, είπε ότι «πολλοί πελάτες μας ρωτούν «μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αγοράσουν ή να πουλήσουν κρυπτονομίσματα;»
Μάλιστα η J P Morgan επενδύει εσχάτως σε κρυπτονομίσματα.

Γιατί λοιπόν ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης τράπεζας στις ΗΠΑ της J P Morgan επενδύει σε κάτι που μας συμβουλεύει να μην αγγίξουμε;

Η μεταβλητότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του επιχειρήματος: Είναι μια κλασική περίπτωση και ο Dimon, και πολλοί σαν αυτόν σε παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές, κερδίζουν πολλά χρήματα όταν οι αγορές είναι ασταθείς.

Φυσικά, καμία αγορά δεν είναι πιο ασταθής όσο τα κρυπτονομίσματα τα οποία φθάνουν συνολικά στα 5350.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η αστάθεια έχει επιστρέψει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ωθώντας το Bitcoin να διορθώσει στα 30.000 δολάρια πριν επιστρέψει και πάλι σ τα 40.000 δολάρια και ξανά στα 34.000 δολάρια.

Τι κάνει ένας αλγόριθμος;

Ένας ποσοτικός αλγόριθμος της Cointelegraph Markets Pro , το VORTECS ™ Score, παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στις 28 Μαΐου 2021 τα αποτελέσματα της απόδοσης του VORTECS ™ Score από τις 3 Ιανουαρίου του 2021, όταν ο αλγόριθμος κυκλοφόρησε δείχνει αποδόσεις πάνω από 3.000%.
Σε ένα σενάριο δοκιμών βάσει βαθμολογίας, ο αλγόριθμος «αγοράζει» ένα ψηφιακό στοιχείο όταν το Βαθμολογία VORTECS ™ ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο (π.χ. 80), και το «πωλεί» όταν ξεπερνά ένα δεύτερο όριο (π.χ. 75).
Χωρίς τη χρήση τεχνικών μοντέλων εξισορρόπησης, αλλά απλώς διαιρώντας το χαρτοφυλάκιο μεταξύ όλων των περιουσιακών στοιχείων, ο αλγόριθμος έχει αποδώσει 3,037%.
Συγκριτικά, το Bitcoin έχει αποδώσει μόλις 11,2% από τις 3 Ιανουαρίου 2021 και τα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα έχουν επιτύχει αποδόσεις κορυφαία 247%.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο αλγόριθμος VORTECS ™ μπορεί να αποφέρει υπερβολικά μεγάλα κέρδη είναι η αστάθεια στις αγορές η οποία παρουσιάζει πολλαπλές ευκαιρίες εισόδου και εξόδου σε μικρότερο χρονικό διάστημα από κάνουν π.χ. οι χρηματιστές στις παραδοσιακές αγορές.
Αυτό μπορεί να είναι εν μέρει συνάρτηση της φύσης των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 30 ημέρες τον μήνα, 365 ημέρες τον χρόνο.
Επίσης ρόλο διαδραματίζει η ανοχή κινδύνου των επενδυτών στα κρυπτονομίσματα γενικά είναι σημαντικά υψηλότερη από εκείνη στις μετοχές στην Wall Street… τουλάχιστον για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις.

Έτσι, ενώ η μεταβλητότητα έχει προφανή μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ολικής και μόνιμης απώλειας, έχει και πλεονεκτήματα καθώς αποτελεί ευκαιρία για ορισμένους επενδυτές.
score_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης