Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γκάγκα: Έχουμε λιγότερα κρούσματα αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εισαγωγές

Γκάγκα: Έχουμε λιγότερα κρούσματα αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εισαγωγές
Έχουμε πάψει να βλέπουμε εμβολιασμένους στο νοσοκομείο υποστήριξε η κα.Γκάγκα
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως αυτή την στιγμή φαίνεται να πηγαίνουμε λίγο καλύτερα ως προς τον αριθμό των νοσηλευομένων διατύπωσε η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Γκάγκα είπε ότι «έχουμε λιγότερα κρούσματα και κενά κρεβάτια στις μονάδες εντατικής αλλά εξακολουθούμε να έχουμε εισαγωγές και κάποια άτομα χρειάζονται περισσότερη αγωγή ή και να διασωληνωθούν».
Ερωτηθείσα αν υπάρχουν και εμβολιασμένα άτομα μεταξύ των ατόμων που νοσηλεύονται απάντησε πως «γενικά έχουμε ασθενείς που έχουν κάνει την πρώτη δόση και τα συμπτώματα τους άρχισαν πριν ή εκδηλώθηκαν κατά την διάρκεια αυτής».
«Μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο που έχουμε περίπου 5.000 εισαγωγές, είχαμε μόνο 2 περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν εμβολιασθεί και χρειάσθηκε να νοσηλευτούν, όμως ήταν και οι δύο με πολλά προβλήματα και όχι πολύ καλό ανοσολογικό υπόβαθρο που σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό.
Κατά τα άλλα έχουμε πάψει να βλέπουμε εμβολιασμένους στο νοσοκομείο και είναι πολύ σημαντικό» υποστήριξε η κα.Γκάγκα, επισημαίνοντας πως για να είμαστε πλήρως καλυμμένοι πρέπει να γίνουν και οι δύο δόσεις του εμβολίου.
Σχετικά με την άρση των περιορισμών υπογράμμισε πως αν δεν τηρήσουμε τα μέτρα η μετακίνηση μπορεί να πυροδοτήσει νέο κύμα και γι αυτό πρέπει να προσέχουμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης