Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Attica Bank κατηγορεί την KPMG για τις καθυστερήσεις στον ισολογισμό

tags :
Η Attica Bank κατηγορεί την KPMG για τις καθυστερήσεις στον ισολογισμό
Στην KPMG επιρρίπτει η Attica Bank την ευθύνη για τις καθυστερήσεις στη δημοσίευση του ισολοηγισμού της
Σχετικά Άρθρα
Στην KPMG επιρρίπτει η Attica Bank την ευθύνη για τις καθυστερήσεις στη δημοσίευση του ισολοηγισμού της.
Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι μέχρι τώρα (6/5/2021, ώρα 10:40),δεν έχει παραδοθεί στη Διοίκηση της Τράπεζας η προβλεπόμενη έκθεση ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών, καθώς όπως μαςέχει πληροφορήσει ο ορκωτός μας ελεγκτής, εκκρεμεί η ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών της KPMG για την διασφάλιση της ποιότητας του ελέγχου.

Η ανακοίνωση της Attica Bank


Σήμερα την 6/5/2021και σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου αποτελεσμάτων της 28.4.2021 του Ομίλου της Attica Bank για την χρήση που έληξε την 31.12.2020, η Διοίκηση της Attica Bank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα εξής:
Οι ετήσιες ατομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Attica Bank για τη χρήση 1 .1.2020 – 31. 12. 2020 εγκρίθηκαν την 5.5.2021, από τα αρμόδια όργανα της Τράπεζας, αναμένοντας την ολοκλήρωση της σχετικής έκθεσης των ορκωτών ελεγκτών της KPMG.
H Διοίκηση του Ομίλου έχει παράσχει στην KPMG τα τεκμήρια που ζητήθηκαν κατά την διάρκεια του ελέγχου και την 5.5.2021 υπέγραψε και την επιστολή παραστάσεων της Διοίκησης προς του ορκωτούς ελεγκτές της (‘Representation Letter’), για τον έλεγχο της χρήσης 1.1.2020 –31. 12.2020.
Οι παρατηρήσεις και προτάσεις των ορκωτών ελεγκτών, έχουν γίνει αποδεκτές από την Τράπεζα και έχουν ενσωματωθεί στις ατομικέςκαι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, ενώ σημειώνεται ότι, δεν έχει γνωστοποιηθεί στην Διοίκηση επιφύλαξη των ορκωτών ελεγκτώνως προς τα οικονομικά μεγέθη.
Παρά τα ανωτέρω, μέχρι τώρα (6/5/2021, ώρα 10:40),δεν έχει παραδοθεί στη Διοίκηση της Τράπεζας η προβλεπόμενη έκθεση ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών, καθώς όπως μας έχει πληροφορήσει ο ορκωτός μας ελεγκτής, εκκρεμεί η ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών της KPMG για την διασφάλιση της ποιότητας του ελέγχου.
Η Τράπεζα θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης