Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Υπό συζήτηση το άνοιγμα παιδικών σταθμών και φροντιστηρίων

Γεωργιάδης: Υπό συζήτηση το άνοιγμα παιδικών σταθμών και φροντιστηρίων
Θα εισηγηθούμε να καταργηθεί το sms και το click inside στο λιανεμπόριο είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως είναι υπό συζήτηση το άνοιγμα των παιδικών σταθμών και των φροντιστηρίων διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως τα θέματα αυτά θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση των ειδικών.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης είπε σχετικά με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών πως υπάρχει μια επιφύλαξη, καθώς όσο κατεβαίνει η ηλικία υπάρχει ο φόβος της πειθαρχίας, ενώ για τα γυμναστήρια είπε πως υπάρχει συζήτηση με τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα ανοίξουν αυτές οι επιχειρήσεις «την ώρα που δεν έχουν πελάτες λόγω καλοκαιριού».
Για τα καταστήματα στο λιανεμπόριο ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «θα εισηγηθούμε να καταργηθεί το sms για το click inside, αλλά να παραμείνει ο χρονικός περιορισμός των τριών ωρών για τώρα, επισημαίνοντας ότι «αυτό μπορεί να αλλάξει σε 15 ημέρες, όσο προχωράει ο εμβολιασμός».
Για την εστίαση είπε ότι «μετά τις 15 Μαΐου θα διευρυνθεί το ωράριο για τα καταστήματα της εστίασης» και ότι μέχρι τότε ισχύει το sms για μετακίνηση στην εστίαση.
Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασθέντων στους υγειονομικούς και στους ηλικιωμένους, αναφέροντας πως «στις βόρειες χώρες της Ευρώπης ο εμβολιασμός στους ηλικιωμένους ξεπερνά το 75% και στην Ελλάδα σκάρτα φτάνουμε το 60%»
«Η οικονομία δεν μπορεί να ανοίξει αν δεν πέσει η πανδημία και η πανδημία δεν μπορεί να πέσει αν δεν εμβολιαστούμε» επεσήμανε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης