Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον ανακριτή ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα - Θα μεταφερθεί σε φυλακή η ψυχιατρείο

Στον ανακριτή ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα - Θα μεταφερθεί σε φυλακή η ψυχιατρείο
Ο πραγματογνώμονας θα κρίνει τη Δευτέρα (12/4) εάν αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα
Σχετικά Άρθρα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα (11/4) ο δράστης της στυγερής δολοφονίας των δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα, ο οποίος επανέλαβε τη φράση που είπε αρχικά στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται την διάπραξη του εγκλήματος.
«Έχω ένα μαύρο πέπλο» τόνιζε ξανά και ξανά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.
«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας» είπε, ξεχνώντας ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 52χρονη πεθερά του, και δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της. «Η πεθερά μου φώναζε οτι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε». «Φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

Ειδικός εμπειρογνώμονας θα αποφανθεί εάν θα μεταφερθεί σε φυλακή ή ψυχιατρείο

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Newspaper,
Έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα (12/4) ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού, έχει το ακαταλόγιστο ή είχε συνείδηση των πράξεών του.
Από την έκθεση αυτή θα κριθεί αν θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών. Παράλληλα, ο δικηγόρος του 31χρονου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ο δράστης ούτε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του και απέκλεισε ότι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε ότι «θα κρατούσε το παιδί τους» που είναι μόλις 2,5 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης