Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Στα 880 δολ. η τιμή στόχος για την Tesla - Όποιος δεν έχει μετοχές της θα βγει… χαμένος

Morgan Stanley: Στα 880 δολ. η τιμή στόχος για την Tesla - Όποιος δεν έχει μετοχές της θα βγει… χαμένος
Κινδυνεύετε… να χάσετε αν δεν έχετε στην κατοχή σας μετοχές της Tesla, επισημαίνει η Morgan Stanley
Σχετικά Άρθρα

Tα 880 δολάρια δίνει ως τιμή στόχο για την αυτοκινητοβιομηχανία Tesla η αμερικανική τράπεζα Μorgan Stanley, καθώς θεωρεί πως μπορεί να επωφεληθεί σημαντικά από το νέο πακέτο Biden για τις υποδομές.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κυβέρνηση των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτείνει τη διάθεση 174 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος ηλεκτρικών οχημάτων της χώρας, κάτι το οποίο θα μπορούσε να ενισχύσει την Tesla έναντι των εταιρειών αυτοκινήτων παλαιού τύπου, όπως αναφέρει η αμερικανική τράπεζα.
Ωστόσο, η ανάπτυξη μπορεί να συνοδεύεται με αστάθεια, προκαλώντας προβλήματα που μπορεί να διαφέρουν από χρόνο σε χρόνο.
«Είναι πιθανό δε η κατάσταση να περιπλακεί λόγω ενός κυκεώνα εθνικών και τοπικών νόμων που θα μεροληπτούν υπέρ ή κατά διαφόρων αυτοκινητοβιομηχανιών», δήλωσε η ομάδα αναλυτών της Morgan Stanley.
Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, «οι επενδυτές αυτοκινήτων αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο: να χάσουν χρήματα, εφόσον δεν έχουν στην κατοχή τους μετοχές της Tesla».

Ηγέτης στην αγορά

Αν μη τι άλλο, η Tesla είναι ηγέτιδα δύναμη στην αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
Η εταιρεία του Elon Musk παρουσίασε εκπληκτικά νούμερα για το α’ τρίμηνο του 2021.
Παρ’ όλα αυτά οι μετοχές της έχουν «κολλήσει» τον τελευταίο μήνα, καταγράφοντας μείωση 3%, έναντι αύξησης +743% το 2019.
Όμως, όπως λέει η Morgan Stanley, κινδυνεύετε… να χάσετε αν δεν έχετε στην κατοχή σας μετοχές της Tesla.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης