Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα επικοινωνιακά παιχνίδια με το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα επικοινωνιακά παιχνίδια με το άνοιγμα του λιανεμπορίου
Η αναστολή του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη Αχαΐα και Κοζάνη είναι ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για την αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη αφήνει ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.
Σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι «η αναστολή λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα, πριν καν προλάβουν να ανοίξουν, μία μόλις μέρα μετά τις πανηγυρικές ανακοινώσεις για οριζόντιο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη την χώρα, είναι ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης».
Και καταλήγει λέγοντας ότι «χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό, η κυβέρνηση πορεύεται αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους. Τα επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία, εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης