Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Γιατί δεν ανοίξαμε το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

Πέτσας: Γιατί δεν ανοίξαμε το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη
Η αυξητική τάση και κάποια τοπικά χαρακτηριστικά στα κρούσματα στις τρεις αυτές περιοχές, οδήγησε στο "μπλόκο" του ανοίγματος
Σχετικά Άρθρα

Εξηγήσεις στο γιατί η κυβέρνηση δεν άνοιξε τελικά το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη έδωσε σήμερα (3/4) ο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Όπως τόνισε στον Σκάι «η αυξητική τάση και κάποια τοπικά χαρακτηριστικά στα κρούσματα στις τρεις αυτές περιοχές, οδήγησε στο "μπλόκο" του ανοίγματος του λιανεμπορίου. Στις υπόλοιπες περιοχές, αντιθέτως, παρατηρήθηκε σταθεροποιητική τάση στο επιδημιολογικό φορτίο, όπως εξήγησε ο υπουργός, και γι' αυτό πάρθηκαν οι εν λόγω αποφάσεις».
Ο κ Πέτσας εκτίμησε ωστόσο οτι «δεν θα έχουμε προβλήματα στον εμπορικό χώρο και δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα", ανέφερε σχετικά με την πιθανότητα να ξανακλείσουν τα καταστήματα αν δεν τηρηθούν τα μέτρα».
Επίσης, επεσήμανε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τα πρώτα αυτοδιαγνωστικά τεστ.
Σχετικά με τις προκλητικές ενέργειες τις Τουρκία με την ακταιωρό κατά ελληνικού σκάφους του λιμενικού στη Λέσβο, τόνισε ότι "δεν πτοούμαστε, προστατεύουμε τα σύνορα και στις προκλήσεις είμαστε πάντα σταθεροί και αποφασιστικοί".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης