Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν

Αδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν
«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σχετικά Άρθρα

«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν.
Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms.
Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα» τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στοίχημα - ρίσκο

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια» πρόσθεσε, αναφέροντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα-ρίσκο που έχει παρθεί για τη μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Για το άνοιγμα των καταστημάτων

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο Υπουργός σχολίασε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το θέμα καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.
«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα» τόνισε.
Όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης